Beşiktaş uzun zamandır sıkıntılarından dolayı takımlarında küçülmeye veya tasarrufa gitmeye karar vermeye başlamışken olayların futbola gelmesi en son durum olarak değerlendiriliyordu. Kulübün yıldız oyuncusu parasının ödenmediği gerekçesi ile takıma ihtarname çekmek zorunda kalınca krizin detayları daha net şekilde ortaya koyuldu. Eğer parası ödenmezse oyuncu anlaşması gereği serbest duruma çıkmak zorunda kalıyor.

Ligin Üçüncüsü

Bu sezon Spor Toto ligini üçüncü sırada tamamlayarak UEFA liginde de kendine yer edinmeyi başaran takımlardan olan Beşiktaş'ta ekonomik sıkıntılar yeniden kendini göstermeye başladı. Ekonomik krizler kapsamında bazı küçülme haberlerinin gelmesi başladığından beri takımın futbol konusunda alacağı kararlar da merak konusu olmaya başlamıştı. Bir çok kulübün transfer ve takım güçlendirme konusunda hız kesmeden yol almasına karşılık takım tüm sessizliğini korurken maaşların ödenmemesi sorununun yaşandığı bir ihtarname olayı ile ortaya çıktı.

Oğuzhan Özyakup milli takımda da forma giyen ve başarılarından sıklıkla bahsettiren bir oyuncu olmasına karşılık takımından ücret alamadığı gerekçesi ile yasal işlem başlattı. Ödeme alamaması halinde anlaşması gereği oyuncunun serbest kalması ve istediği takımla anlaşması olasılıklar arasında onebahis yer alıyor. Detaylar 1xbet sitesinde de paylaşıldı. 1xbet yeni adres üzerinden erişebilirsiniz.