Kulüp İçerisinde 2 Vaka

Antrenman kampı öncesi Beşiktaş kulübü tarafından yapılan coronavirüs testleri sonucunda teknik heyet, spor takımı ve tüm çalışanların tabii tutulduğu test sonucu 2 pozitif vakanın yakalandığını taraftarlarına ve tüm futbol severlere duyurdu. Virüse yakalanan isimler kulüp tarafından açıklanmazken, taraftarlar arasında futbolcu Tyler Boyd ve file bekçisi antrenörü Hakan Çalışkan olduğu iddiası atıldı.

Antrenman Kampı İptal Edildi

Yapılan coronavirüs testleri sonucu toplamda 2 pozitif vaka ile karşılaşılan Beşiktaş Spor Kulübü yetkilileri, önlem olarak antrenman kampını geçici olarak iptal etti. 12 Haziran'da tekrar başlangıç verilmesi düşünülen Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek ekibin antrenmanlara tekrar ne zaman başlayacağı ise merak konusu olarak kaldı. https://www.iddaci303.com 

Tekrar Test Yapılacak

Beşiktaş Spor Kulübü tarafından yapılan resmi açıklama sonrası pozitif vakaları öğrenen sporseverler tarafından gündem haline gelen konu üzerine çok geçmeden yeni bir açıklama yapıldı. Tüm oyuncuların, çalışanların ve teknik heyetin tekrar coronavirüs testine sokulacağını bildiren Beşiktaş yönetimi, testlerin farklı saatlerde uygulanacağını özel olarak belirtti. Bu testler sonucu yeni bir yol haritası çizecek olan ekibin ne yapacağı merak ediliyor.