Beşiktaş’ta ter döken ünlü oyuncu Caner Erkin'in sözleşmesinin sona ermeye yakın olması nedeniyle sol bek arayışlarına giren Beşiktaş, Legia Warşova’da forma giyen 19 yaşına yeni giren Polonyalı Michal Karbownik’in peşinde.

Beşitaş'tan Yeni Bomba

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Caner Erkin için alternatif arayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın tarafından Polonya'nın Legia Warşova takımında ter döken Michal Karbownik'in beğenildiği iddia ediliyor. mevzubahis Sabah'ın haber bültenine göre; sadece bu sezon içinde forma giydiği 19 maçta 6 asist yapan 19 yaşındaki başarılı oyuncu için Sergen Yalçın, "Genç oyuncu Türkiye'deki pek çok oyuncudan çok daha iyi orta yapmayı başarıyor aynı zamanda genç olmasına karşın savunmayı da iyi biliyor." sözlerini kullandı.

1-1.5 Milyon Euro

Siyah-beyazlı takımın yönetimi Karbownik'i araştıracağı, eğer makul bir rakam çıkarsa teklif yapacağı bildirdi. Beşiktaş yönetimi sol bek mevkisi için 1-1.5 milyon Euro yakınlarında bir rakamı gözden çıkarmayı düşünüyor.

Michal Karbownik

Solak olan yıldız Michal Karbownik, şimdiye dek 87 resmi maçta oynadı. Legia Warşova'nın U19, B ve A takımları içinde toplam 87 kez oynayan Karbownik, 9 asist yaptı. E-sports Başarılı oyuncu Polonya U15, U17, U18 ve U19 milli takımları içinde de toplam 25 kez oynama şans buldu. Michal Karbownik'in ismi şimdilerde Barcelona olmak üzere birçok büyük kulüple anılıyor.