Siyah-beyazlı takım Süper Lig’de hız kesmeden şampiyonluk için genç isimler arıyor. Bu hafta da iddia edilene göre Beşiktaş stoper bölgesindeki açığını Galatasaray’da bulunan bir isim ile tamamlamayı düşünüyor. Betvole Bir sonraki sezonun transfer çalışmalarına bugünden başlayan Beşiktaş, Süper Toto Süper Lig’deki liderlik koltuğunda kalmak için elinden geleni yapıyor. Takımın teknik direktörü Sergen Yalçın’ın söylediklerine göre transfer için hızlı adımlar atmak istediklerini belirtiliyor. Takımın bütçesi konusunda sıkıntı yaşandığından dolayı, Sergen Yalçın’ın planlarında bugünden parlamış bir yıldız yerine, gelecekte güçlü olmayı vaat eden isimler daha mantıklı gözüküyor. Bunlar göz önüne alındığında Beşiktaş’ı gelecek sezon için genç ve yetenekli isimlerin beklediğini söylemek yanlış olmaz. 

Mustafa Kaplan’ın Açıklamaları

Siyah-beyazlı takım Gençlerbirliği’ndeki Arda Kızıldağ ile görüşmelerini hızlandırdığını açıkladı. Uzun zamandır devam eden görüşmeler için Mustafa Kaplan şu açıklamaları yaptı. Yaptığı konuşmaları Radyospor üzerinden gerçekleştiren Kaplan şu sözleri söyledi. “Arda Kızıldağ Beşiktaş için gerçekten önemli bir konumda. Betvole giriş Sezon sonlarına doğru tahminimce transferin gerçeklememesi için hiçbir sebep yok. Şunu da belirteyim Arda’yı Galatasaray’da istedi. Sonuç ne olur bilemem ama Arda çok yetenekli birisi bu yüzden her türlü en iyi takımlarda forma giyeceğinden hiç şüphem yok.” Arda Kızıldağ Fenerbahçe maçında özellikle gözlerin önünden hiç ayrılmamıştı. 2-1 biten maçta Arda’nın katkısı çok fazla oldu. Bu sezon 26 maçta oynayan Arda 1 gol ve 1 asist yaptı. Daha 22 yaşında bir stoper olmasına rağmen herkesin gözdesi olma yolunda ilerleyen Arda, bir dahaki transfer sezonunda çok fazla takımdan istek alacak gibi gözüküyor. Genç oyuncunun hangi takımın renklerinde boy göstereceğini hep birlikte öğreneceğiz.

Arda Kızıldağ Kim?

Betvoleuye.site 15 Ekim 1998’de Ankara’da doğan Arda, futblo hayatına 2008 yılında Gençlerbirliği altyapısında başladı. Arda 2017’ye geldiğimizde artık profesyonel kariyerinin ilk adımlarını atmıştı. 2018’de Hacettepe’de forma giydi. 2019’da ise Gençlerbirliği A takım alındı. 26 Ağustos 2019 geldiğimizde ise Arda ilk defa forma giyme fırsatı eline geçti. Gaziantep-Gençlerbirliği maçında Arda gösterdiği performansla gayet olumlu tepkiler alan genç oyuncu, herkes tarafından gelecek vaat eden bir oyuncu olarak görülüyor.