İlk etap için belirlenen program futbolcuların da oldukça hazır olmalarıyla beraber verimli sonuçlar elde edilmesi şeklinde bekleyişler de böylece başlamış oldu. Her biri oldukça başarılı olan futbolcular, bu çalışmalar ile beraber yeni sezon içerisine çok daha güçlü ve hazır bir şekilde girmeyi planlıyorlar.

Bunun için de belirlenen planlama için kulüpten beklenen açıklama da yapıldı ve kamuoyuna gerekli duyurular da yapılmış oldu. Siyah beyazlı takım hazırlıkları aşamasında ilk etap içerisinde 27 Temmuz günü Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecekler. BJK Nevzat Demir Tesisleri içerisinde yapılacak olan mücadelenin saati de 19.00. Betbaba

Beşiktaş’ın İlk Etabı Belli Oldu!

Kendi içerisinde yeni sezonu sıkı bir şekilde hazırlandığını çok net bir şekilde görebildiğimiz takımdan yeni sezon hazırlıklarında ilk etabın belirlenmesi bekleniyordu. Bu bekleyiş de oldukça kısa sürdü. Çünkü kulüp gerekli açıklamaları yaptı ve ilk etap içerisinde neler olacağını da resmen duyurdu.

Beşiktaşlı oyuncular ilk etap içerisinde 27 Temmuz Tarihinde Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelmelerinin ardından 31 Temmuz Cumartesi günü içerisinde de aynı yerde, BJK Nevzat Demir Tesisleri içerisinde de Hes Kablo Kayserispor ile bir hazırlık maçına çıkacak ve çalışmalarına devam edecekler.