Beşiktaş’ta Negredo krizi yaşanıyor. İspanyol golcü, havalimanında olduğu sırada, Başkan Fikret Orman transferle ilgili bilgisi olmadığını açıklarken, kulüp son anda İdari Menajer Erdinz Gültekin’i havalimanına göndererek Negredo’ya evrak imzalattı.

Dubai takımı Al-Nasr ile anlaşan ve bugün sağlık kontrolünden geçmek üzere bu ülkeye giden İspanyol golcü Alvaro Negredo, Beşiktaş’ta kriz çıkarttı. Negredo’nun havalimanında olduğu dakikalarda Başkan Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında transferle ilgili bilgisi olmadığını belirterek, "Şu ana kadar bize gelen bir teklif yok. Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak konuşuyorum. Eğer bize bir teklif gelirse değerlendiririz. Takım izinli, belki izin alıp tatile gitmiştir. Ama bilgi dahilinde gitmiyorsa biz de kendisine ceza veririz" ifadelerini kullandı.

Negredo’nun Al-Nasr’a sağlık kontrolü için gideceğinin öğrenilmesinin ardından siyah-beyazlı kulüp, A takım idari menajeri Erdinç Gültekin’i havalimanına göndererek, gerekli evrakları imzalatarak, transferin sonuçlanmasının ardından doğabilecek her türlü problemin de önüne geçti.

MAHMUTYAZICIOĞLU: "AKSİ DURUMDA HUKUKİ YOLA BAŞVURACAĞIZ"

Negredo’nun Dubai’ye sağlık kontrolü için gideceğinin öğrenilmesinin ardından harekete geçtiklerini belirten Beşiktaş’ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Negredo’ya Dubai’ye gitmesi için onay vermedik. Kendisi bugün sağlık kontrolünden geçmek için bu ülkeye gitmiş. Bizim de budan haberimiz olduktan sonra havalimanına A Takım İdari İşler Sorumlusu Erdinç Gültekin’i gönderdik ve imza beyannamesini aldık. Yarın akşam saat 17.00’de antrenmanımız var. Negredo eğer bu antrenmana çıkmaz ise hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Başkanımızın da söylediği gibi eğer istediğimiz şartlarda bu transfer sonuçlanırsa bu iş biter ama aksi durumda hukuki yollara başvuracağız. Bugün izinli olduğu için Negredo istediği yere gidebilir. Burada bizim müdahale yetkimiz zaten yok. Ama yarın saat 17.00’ye kadar da vakti var. Aksi bir durumda üzerimize düşeni yaparız" açıklamasını yaptı.

(İHA)