Trabzon’da faaliyetlerini sürdüren Beşirli Boks Kulübü, iş insanı Hakan Yeşilyurt başkanlığında yeni yapılanmaya gidiyor. Kulübü devraldıktan sonra antrenör Arif Boz’la anlaşan Beşirli Boks Kulübü’nde, antrenör Erhan Şentürk de görevine devam edecek.

Bünyesinde, Türkiye Şampiyonu Hazar Çolak, Türkiye Şampiyonu Nisanur Erdel, Türkiye Şampiyonu Mustafa Şahin ve Türkiye 2’incisi Muhammet Selim’i barındıran Beşirli Boks Kulübü, önceki akşam Bois Kafe & Otel’de bir araya gelerek geleceğe dönük plan ve projeleri belirlediği bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Yardımcısı Hayrettin Kofoğlu ile birlikte Avrupa Şampiyonu, profesyonel boksör Fatih Keleş, Avrupa üçüncüsü, Milli sporcu Ömer Koç da katıldı. 

Başkan Yeşilyurt, toplantıda yaptığı konuşmada, sporcularına ve antrenörlerine güvendiğini belirterek, “Profesyonel ve başarıya istekli olan ekibimizle çok daha iyi başarılara imza atacağımıza inancım tam. Öncelikli düşüncemiz, sporcularımızın ve antrenörlerimizin fiziki şartları daha kaliteli, daha modern bir ortamda antrenman yapmasını sağlayacak bir salonu kulübümüze kazandırmak olacak. Hazırlıklarımızda sona geliyoruz. Kısa süre içerisinde salonumuzu açmış olacağız” dedi.
Başarı odaklı hamleleri hayata geçireceklerini söyleyen Yeşilyurt, “Trabzon’da sporun ve sporcunun gelişimi için nitelikli adımlar atacağız. Türkiye ve Avrupa’da şampiyonlar yetiştirip, Milli Takım’a sporcular kazandırmayı hedefliyoruz. Trabzon’dan bu konuda destek de bekliyoruz. Başarı için birlik, beraberli ve kenetlenmeye her zaman ihtiyaç vardır. Biz de kentimizin desteğini bekliyoruz”
diye konuştu.