Şike süreci içerisinde Trabzonspor'un çok geri kaldığını ve kendini gösteremedini vurgulayan Erdem, "Federasyon seçimlerinden bahsetti arkadaşımız halen ne olacağı belli değil. Federasyon seçimleri bence tamamen rezalet. Trabzonspor kurullara yönetici önermi, Faruk Özak önerdi Mustafa Beyazlı girdi. Bir başka arkadaşımızı İstanbul'dan geldi" diye konuştu.

Bu noktada Divan'dan uyarı geldi, Erdem Osman Çavuşoğlu'na bana haddimi bildirme dedi. Çavuşoğlu ile arasında tartışma yaşandı.

Uyarılara rağmane sert sözlerine devam eden Erdem, "Bence Trabzonspor istediği sonucu alamadı. Herkes ayrı birşey söylüyor. Hocamız çıkıyor ayrı birşey diyor. Hocamız ben bu futbolcuları istemedim dedi. Asbaşkan kurşunlanıyor, kulüp doktoru kurşunlanıyor Trabznspor'da neler oluyor bilmiyorum. Trabzonspor kulüp içerisinde başarılarla değil, silahların olduğu bir ortamda meodyada. Trabzonsopr sanki AKP'leştiriliyor. AKP'li bir mimar, avukat alınıyor. Trabzospor tarihinde olmamış işler oluyor. Bu söylemlerinde bir eksiklik varsa, çıksın arkadaşlar söylesin." şeklinde konuştu.

Trabzon Belediyesinin Trabzonspor için engel teşkil ettiğini de belirten Erdem, " Trabzon Belediyesi Trabzonspor'un yaptığı bütün işleri durduruyor. Trabzonspor'u tehdit altında ve baskı altında tutuyorlar. Maalesef anlıyorum ki bizim başkanımız da bu baskılara boyun eğiyor.  HES'ler varmış, Borsa varmış, Kupayı alacağız bu üç söylem söyleniyor. 
Eski başkan zamanından kalma Trabzonspor'un bir tane projesi var.  O yönetimin 30 trilyon borcunun ibra edilmemesi için bende uğraştım. O zaman bende çok uğraştım. Şimdi 100 trilyon borç var. Ben o arkadaşlardan özür diliyorum.
Personel şişkinliği aşırı artıyor. Trabzospor 5 milyar birine 5 milyar birine maaş veriyor... Ama sıra vefat eden bir yöneticimizin akrabasına gelince sırf o kişi aidatını ödemediği için mesaj attırmayan yönetim bu paraları nasıl veriyor.
Ben kimsenin adamı değilim. Trabzon Belediyesi Trabzonspor'un suyunu kesebiliyorsa, mühürleyebiliyorsa o zaman bizim birilerine diyet borcumuz var. " dedi

KAYNAK: 61saat

BAŞKAN ŞENER'İN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN FOTOĞRAFA TIKLAYIN




ALİ SÜRMEN'İN HABERİNİ OKUMAK İÇİN LÜTFEN FTOĞRAFA TIKLAYIN