Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Arsenal mağlubiyeti sonrası elendikleri için üzgün olduklarını söyledi. Bilic, aldığı ceza konusunda ise hatasını kabul etti.
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanşında deplasmanda Arsenal’e mağlup olarak elenen Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Hırvat hoca, “Arsenal’i tebrik ederiz. İyi bir maç çıkardık. Son saniyeye kadar mücadele ettik. Her şey olabilirdi. Arsenal’e karşı 5-6 pozisyon bulamazsınız, bulduğunuzu atmalısınız. İstanbul’da da burada da birçok fırsatlar bulduk ama bir türlü golü bulamadık. Böyle bir rakibe karşı yüzde 80’lerde oynadık. Elendiğimiz için çok üzgünüz. Bu oyun ve mücadele bizim özgüvenimizi yükseltti” dedi.

"HATALI OLDUĞUMU BİLİYORUM"
Maçı tribünden izlediği için üzgün olduğunu da vurgulayan Bilic, "Hatalı olduğumu biliyorum. Cezam bitti fakat biz Şampiyonlar Ligi’ne katılamadık. Avrupa Ligi’nde seviyemizde ve seviyemizin altında rakiplerle karşılaşacağız. Orası için güçlü bir takımız. Şampiyonlar Ligi’nde olamadığımız için üzgünüz. Rakibi avucumuzun içine almıştık. Her anlamda doğru işler yapıp golü atamamak çok üzücü. Bu elenmeyi unutup bir an önce lig ve Avrupa’daki maçlarımıza odaklanmalıyız. İki transfer bekliyorum. Birçok kulvarda mücadele edeceğiz. Avrupa bizim için her zaman öncelikli olacak” diye konuştu.

DEMBA BA: "TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORDUM"
Golcü futbolcu Demba Ba ise, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Turu geçip Şampiyonlar Ligi’ne kalacağımıza inanıyordum fakat olmadı. Mustafa’nın pozisyonu bana göre penaltıydı. Motta’nın pozisyonunu görmedim ama Motta pozisyonun penaltı olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

ATIBA HUTCHINSON: "İSTEDİĞİMİZ SKORU ALAMADIK"
Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson da, “İstediğimiz skoru alamadık. İki takım da galip gelmek için oynadı. İlk yarının bitiminde golü yedik. İkinci yarı elimizden geleni yaptık. Olumlu bir oyun oynadık ama üzücü olarak bir türlü skor yapamadık” dedi.
(İHA)