Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Trabzonspor'da, yöneticilerin gündeminde transfer çalışmaları var.
Ancak yaşanan süreç tam bir sinir harbine dönüştü.

YENER’İN AÇIKLAMALARI
Taraftarları ümitlendiren ilk haber Jaja konusunda geldi. Genel Sekreter Hasan Yener, “Girişimlere başladıklarını ifade ederek: “Jaja, özel hayatına dikkat edeceği yönünde bize söz verdi. Şenol hoca da transfer için kararı yönetime bıraktı” dedi.
Ayrıca  Arap kulübü yetkilileri ile Başkan Sadri Şener arasında da bir görüşme yaptığı ve Şener’in, “Jaja’nın bonservisinin yüzde 25’i hâlâ bizde. Ayrıca bize 2.5 milyon euro borcunuz var” dediği, Al Ahli kulübü yetkililerinin de bu teklife sıcak baktığı yönünde iddialar ileri sürüldü.
Son olarak Yener, bugünde yaptığı açıklamada, Al Ahli takımına yaptıkları teklife yanıt beklediklerini kaydetti.
Olcan ile ilgili olarak ise Yener, yaptığı açıklamada, Olcan'ın transferi konusunda şu anda takas durumunun olmadığını belirterek, ''Fiyatkonusunda anlaşmaya çalışıyoruz. Gaziantepspor bizim dediğimiz rakama evet derse transfer gerçekleşir'' demişti.

ŞAKAR, NEREDEYSE YALANLADI
Ancak Yener’in bu açıklamaları Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar tarafından bugün itibari ile deyim yerindeyse yalanlandı.
Şakar, Gaziantepspor’un ısrarla para istediğinden dolayı transferin gerçekleştirilemediğini ifade ederken, Jaja ile ise ilgilenmediklerini ileri sürdü.
Hatta Yener’in açıklamalarının yanlış anlaşıldığını da kaydeden Şakar, Jaja’yı geri alacaksak 6 ay önceki satışına engel olurdum” şeklinde konuştu.
Her transferin akıbetinin ne olacağı ise merak konusu…
 
Trabzonspor taraftarları her iki transferi de umutla beklerken Asbaşkan Şakar’ın bu açıklamaları ile büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.