TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Erzin Belediyespor'a 3-0 yenilen Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da, farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, rakipleri karşısında şansız olduklarını belirterek, "Futbolda olağan şeyler başımıza geldi. Kaybetmeseydik iyi olacaktı fakat başaramadık. Şansımız da yanımızda değildi. Rakibimiz Erzin Belediyespor  iyi mücadele etti. Ev sahibi avantajını iyi kullandı" dedi.

Karşılaşmada farklarını ortaya koyamadıklarına dile getiren Ortakudaş, "Amacımız puan ya da puanlarla dönmekti ama olmadı. Karşılaşmaya dengeli başlamıştık. 34. dakikada kalemizde gördüğümüz golün ardından demoralize olduk ve hemen peşinden bir gol daha geldi. Maçın ikinci yarısında golü bulup aradaki farkı eritmek için rakip kaleye yüklendik ama başarılı olamadık. 83. dakikada kalemizde 3. golü görünce sahadan istemediğimiz farklı sonuçla ayrıldık" diye konuştu.

Ortakudaş, kısa zaman içerisinde toparlanacaklarını kaydederek, kaybettikleri puanların telafisini pazar günü karşılaşacakları Düzcespor karşısında  telafi edeceklerini sözlerine ekledi.