ORDU (AA) - İspanya'nın Tarragona kentinde 22 Haziran-1 Temmuz'da yapılacak 18. Akdeniz Oyunları'na katılacak Erkek Milli Boks Takımı, Ordu'da kampa girdi.

Milliler, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda milli takım antrenörü Zamora Nunez Reimond yönetiminde hazırlıklarını sürdürecek.

Antrenör Reimond, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kampta şimdilik 10 sporcunun yer aldığını belirterek, ilerleyen günlerde sayının artabileceğini söyledi.

Kamptaki sporcuların performanslarından memnun olduğunu belirten Reimond, "Günde iki antrenman yapıyoruz. Gün geçtikçe sporcularımızın performansı artıyor. Akdeniz Oyunları'na en iyi şekilde hazırlanacağız." dedi.

Daha önce Kastamonu'da kampta olduklarını ifade eden Reimond, "Müsabakalar İspanya'da deniz seviyesinde olacağı için aynı atmosferi Ordu'da yaşamak istedik. Onun için burayı tercih ettik." diye konuştu.

Kübalı çalıştırıcı, 18. Akdeniz Oyunları'ndan en iyi şekilde dönmek istediklerini kaydederek, "Akdeniz Oyunları'na 10 sıklette katılacağız. Hedefimiz en az 4-5 madalya ile Türkiye'ye dönebilmek." ifadelerini kullandı.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç de kampı ziyaret ederek, antrenör ve sporculara başarı diledi.

Erkek Milli Boks Takımı, Ordu kampının ardından 21 Haziran'da İspanya'ya hareket edecek.