BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, yeni sezon hazırlığına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Ümit Özat gözetimindeki antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından teknik çalışma yaptı.

Özat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Boluspor'un 26 yıllık Süper Lig özlemi olduğunu, iyi bir sezon geçirmek istediklerini söyledi.

Hazırlık kampına altyapıdan 15 oyuncu dahil ettiklerini vurgulayan Özat, "Bunun yanında çok sayıda oyuncuyu denemek için kampa dahil edeceğiz. Transfer yapmamız gereken noktalar var. Önümüzdeki 45 gün içinde en doğru hamleleri yapıp, inşallah Boluspor'un 26 yıllık Süper Lig özlemine son vermek istiyoruz" diye konuştu.

Ümit Özat, 5 yabancı oyuncu haklarını kullanacaklarını, gurbetçi oyuncuları da takip ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"İnşallah hem Boluspor'a hem de Türk futboluna yeni oyuncular kazandırmak peşindeyiz. Kulüp yönetiminin belirlediği bütçenin dışına çıkmadan takımın yararına olacak transferler yapmak istiyorum. Transferde  yüzde 100 nokta atışı yapmak çok kolay olmuyor. Mevcut oyuncuların da durumunu değerlendireceğim. Yeni bir kadro oluşturma hedefi içindeyim. Muhtemelen pazartesi günü kadro 26 kişiye düşecek."

Kamp döneminde 6-8 hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini aktaran Özat, ikinci kamp dönemini ise yurt dışında geçirebileceklerini kaydetti.