BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Balıkesirspor Baltok maçını kazasız geçip yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor Baltok maçının hazırlıklarını, Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde yapılan antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleşen idmana, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan Bolu ekibi, daha sonra istasyon çalışması yaptı.

Bolusporlu futbolcular, antrenmanı pas ve şut çalışmasıyla tamamladı.


- "İkinci yarıya avantajlı başlamak istiyoruz"


Teknik direktör Sait Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün karşılaşmaları final maçı olarak düşündüklerini belirterek, bu hafta oynayacakları Balıkesirspor Baltık maçından da galibiyetle ayrılmak istedilerini söyledi.

Seri galibiyet peşinde olduklarını anlatan Karafırtınalar, "Balıkesirspor Baltok maçını kazasız geçip yolumuza devam etmek istiyoruz. Öncelikle oynayacağımız karşılaşmalara motive oluyoruz. Diğer maçları, oynanan maçtan sonra düşünüyoruz. Balıkesirspor maçını da aynı şekilde değerlendiriyoruz. Motivasyonumuzu o anlamda geliştirip, rakibe göre bir oyun modeli oluşturuyoruz. İnşallah bu hafta da başarılı oluruz." ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam, bütün maçları kazanmaya talip olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Elimizden geldiği kadar da onun için mücadele ediyoruz. Oyuncular da buna karşılık veriyor. Şu ana kadar bunu başardık. Önemli bir avantaj elde ettik. İlk ikinin içerisindeyiz ilk sekiz haftaya baktığımızda. Bundan sonra daha zorlu bir periyot başlayacak. Motivasyonu ve fiziksel kaliteyi milli takım aralarında üst seviyeye çekip devreye kadar alabildiğimiz maksimum puanları alıp, ikinci yarıya avantajlı başlamak istiyoruz."

Sait Karafırtınalar, desteklerinden dolayı taraftara da teşekkür ederek, "Taraftarı deplasmanda sevindirdik ama içeride Giresunspor maçında beklediğimiz sonucu alamadık. Çok iyi futbol oynadık. Pozisyonu bol, seyir sevki güzel bir maç oldu. Sadece sonuç anlamında bir sıkıntı yaşadık. Taraftarın bundan sonra da takımlarını desteklemeye devam edeceğini, bizim de onları mutlu etmeyi sürdüreceğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.