BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, "Özelikle bu sene kafamızdan play-off'a kalmak geçti. Onun için hedefimizden sapmadık. Şu anda planladığımız şekilde gidiyoruz. Öncelikle ilk 6 hedefimizin içindeyiz." dedi.

Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu kendi evlerinde oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında alınan galibiyette emeği geçen herkesi kutladığını ifade etti.

Çarıkçı, Boluspor'un iyi yolda olduğuna vurgu yaparak, "Güzel top oynadık. İyi mücadele ettik. Güzel pozisyonlar yakaladık. Rakibe pozisyon da verilmedi. Ama oynanan futbol ne kadar güzel olursa olsun. Takımda birlik ve beraberlik olması gerekiyor. Biz de bu birliği sağladık. Bana göre son 5-6 senenin en iyi birlik ve beraberliğini sağladık. İyi bir aile ortamımız var." diye konuştu.

Çarıkçı, "Boluspor, 9 maçta 20 puan aldı. Başarılı bir puan. Önümüzde Göztepe maçı var. O maçta da iyi mücadele ederek oradan da puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

"Özelikle bu sene kafamızdan play-off'a kalmak geçti." diyen Çarıkçı, "Onun için hedefimizden sapmadık. Şu anda planladığımız şekilde gidiyoruz. Öncelikle ilk 6 hedefimizin içindeyiz. Eksik olan yerlerimiz varsa ve destek gerekirse ocak ayında onları da tamamlamak için çaba sarf edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kulübün başına geldiklerinde yaptıkları planlamaya uygun şekilde yol kat ettiklerinin altını çizen Çarıkçı, "Kafamızdaki projeler tek tek gerçekleşiyor. Bu hafta şirketleşme için görüşmeler yapacağız. Boluspor iyi yolda. Taraftarın 25 yıllık bir özlemi var. Bu özlemi gidermek için yaptığımız planda iyi yoldayız." şeklinde konuştu.