4 yıllık sözleşme imzalayan taraflar oyuncunun bonservisi için 4 eşit taksitle olmak üzere 3 milyon 200 bin avro, oyuncuya da ilk yıl için 1 milyon 350 bin avro garanti ücret ödeyecek. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan ilk açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Vitor Hugo Franchescoli De Souza ile yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, 2020-2021 futbol sezonu için 1 milyon 350 bin avro garanti ücret, 2021-2022 futbol sezonu için 1 milyon 350 bin avro garanti ücret, 2022-2023 futbol sezonu için 1 milyon 350 bin avro garanti ücret, 2023-2024 futbol sezonu için 1 milyon 400 bin lira avro garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin yüzde 10'u ödenecektir."

En Güncel Galatasaray Transfer Haberleri

Güncel olarak Galatasaray’dan haberler veren spor siteleri futbolu yakından takip edenlerin baş tacı olmuştur. Türkiye’nin önde gelen spor haber sitelerinin sadece en yeni haberleri anında size verirken, takım istatistikleri, detayları, analizlerini vermediğini de biliyoruz. Tarafsız olarak tüm takımların haberlerini bulmanın yanında, aradığınız bu bilgiler için, özel kurulmuş sitelerden yararlanabilirsiniz. Böylelikle belli bir kesime değil tüm sporseverlere özel sitelerden yararlanabilirsiniz.

Tüm takımların transfer bilgilerine, takımın durumunu sizler için araştıran ve takımların teknik istatistiklerini tek tek paylaşan siteler sayesinde takımınızı daha kolay takip edebilirsiniz. Ayrıca en yeni Galatasaray gelişmelerini de bulacağınız grandbetting spor sitesinde, Galatasaray’ın yıl boyunca ki hedeflerini de görebilirsiniz. Fanatik Galatasaraylıların düzeli olarak takip ettikleri site de ihtiyacınız olan her şeyi bulunmaktadır. Siz de spor dünyasından en yeni Galatasaray istatistiklerini siteden öğrenebilirsiniz. 

Beşiktaş Transfer Sıkıntıları

Sitenin size sunmuş olduğu özellikler kullanıcı deneyimine göre düzenlenmektedir. Örneğin Beşiktaş hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için grandbetting giriş yapabilir ve sonrasında takım istatistiklerini inceleyebilirsiniz. Şunu da belirtelim ki her transfer ile birlikte takım bilgisi sürekli olarak güncellenmektedir. Böylelikle takımınızın tüm detaylarını öğrenebilmektesiniz. Herhangi bir haber geldiğinde anında analizler değişerek, güncel veriler yayınlanmaktadır. Sakatlıklar, yedekler maç anında veya maç sonunda bulmak istediğiniz her şey burada.

Eğlendirici ve bilgilendirici zaman geçirmenizi sağlayan siteden ayrılamayacaksınız. Sadece futbol olmamakla birlikte basketbol, voleybol gibi diğer spor dallarında da Beşiktaş transfer gelişmelerini yayınlayarak, ziyaretçilerin her alanda bilgi sahibi olmasını sağlıyorlar. Ayrıca Türkiye liglerinin yanı sıra dünya liglerinden de bilgiler vererek haber yelpazemizi geniş tutuyoruz. Böylece bilgi almak isteyen kullanıcılarımıza büyük bir bilgi havuzu oluşturuyoruz.

Trabzonspor Transfer Gelişmeleri

Trabzonspor transfer gelişmeleri ile ilgili en kapsamları yenilikleri içeren siteden artık grandbetting canlı olarak da yararlanabilir ve gelişmelere anında ulaşabilirsiniz. Birçok transferin yanı sıra takım durumu, transfer ücretleri gibi bilgileri de içeren site Trabzonspor sevdalıların kaynak sitesi olma yolunda ilerliyor. 

Yapılacak transferleri en ince ayrıntısına kadar açıklayan site bunları geçmiş yıllar ile kıyaslayarak avantajlarını ve dezavantajlarını ortaya koymaktadır. Günümüz teknolojisinde yer edinen internet haberciliğinde tarafsız ve doğru spor haberciliği ilke edinerek yaptığımız haberler, herkesi memnun etmektedir. Siz de sitemize kısa sürede üye olarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Böylece her şey elinizin altında olduğu için hiçbir şeyle uğraşmanıza gerek kalmayacak.