Trabzonspor zorlu virajın ilk maçında istediği sonucu alamadı. Aslında doğruyu söylemek gerekirse Trabzonspor hakem yanlışına kurban gitti de diyebiliriz. Çok iyi oynamadı, çok da kötü oynamadığı bir maçta, iki tane forveti olan Beşiktaş’a karşı savunmasında inanılmaz açıklar verdi. Tolga’nın hatalı hareketinden de kalesinde golü gördü ve mağlup oldu.

Beşiktaş yenilgisi aslında kimsenin moralini bozmamalı. Neticede ilerde Play-Off sisteminden dolayı arayı kapatabilir. Şu anda Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor’un verdiği mücadelede futbolcuların beyni ligden önce Avrupa’da olduğu için konsantreleri zor oluyor. O yüzden maçlarda iyi futbol seyredemiyoruz. Şampiyonlar Ligi sürecinin bitimine kadar ligdeki bu sıkıntılar devam edecek. Ama yinede ileri ki maçlar için bir kaç uyarıda bulunabilirim..

Gördüğüm kadarı ile kaleci Onur günden güne iyileştikçe kaleci Tolga psikolojik olarak rahatsızlık gösteriyor. Bu da kendisini sahada hata yapmaya zorluyor. Bir an önce kendini toparlaması gerekir.
Burak, aşırı yüklenmeden dolayı patinaj yapıyor. Dikkatli olmalı. Şenol hoca artık Adrian’a Alanzinho’ya verdiği kadar şans vermeli.

Şu anda belki de Trabzonspor açık oyuncusu olmayan tek takım görüntüsünde. Savunmasında libero tandanslı bir oyuncuya ihtiyacı var. Trabzonspor’un önünde çok sıkıntılı bir maç fikstürü var. Şampiyonlar Ligi’ni bitirene kadar bu maç trafiğinin sonunda üstekilerle arasında puan farkı çok olmadan devreyi bitirmesi gerekir. Trabzonspor’un önündeki maçlara baktığımız zaman; rezil de olabilir vezir de diyebiliriz. Taraftarlar her şeye hazırlıklı olmalı ve ne olursa olsun, takımın yanında olmalıdır. Kalan zorlu maçları atlatabilecek kapasiteye sahip bir kadrosu var Trabzonspor’un. Ama futbolcuların da biraz kendilerini toparlamaları gerekir. Mesela Hanrique’den Trabzonspor bir katkı görmemiştir. Alanzinho saman alevi gibi.

Aykut’dan henüz yararlanamadık. Eren denen yetenek henüz sahaya çıkmadı. Zokora zaman zaman maç seçerek idare ediyor, Colman da çok koşarak katkıda bulunmak istiyor ama biz ondan iyi pas verip, gol atmasını istiyoruz. Bütün bu eksikleri Güneş de görüyordur. Takımını toparlayacaktır. Biz Trabzonsporlu oyuncuların toparlanmasını beklerken ve uyarılarda bulunurken, Allah rızası için bu hakemler de kendilerini toparlasınlar ve Trabzonspor’u tek düşman görmekten de vazgeçsinler.