Trabzonspor basket takımımız belki de son 1 yılın en güzel oyununu Antalyaspor karşısında sergiledi. Oyunun ilk çeyreği kötü sonuçlanmış o hüsran dolu maçları hatırlatmış olmasına rağmen ikinci çeyrekte sanki takım yeniden doğdu. Son çeyrek ise Trabzonspor’un şov zamanıydı… Fakat Hayri Gür Spor salonu hınca hınç dolması gerekirken hayal kırıklığı yaşadım. Taraftarlarımız Trabzonspor basket takımına sahip çıkmak zorundadır.  Çünkü şu anda tamda morale en çok ihtiyacımız olduğu zamandır.  Son 3 maçımız kaldı ve bu maçların geri dönüşü olmayacak

İLK ÇEYREKTE NELER OLDU?

Salonda ilk dakikalar benim için korku dolu anlardı! Kaybetmek gibi bir lüksümüz yoktu. Geçmiş maçlarda yaptığımız o ucuz hataları tekrar eden oyuncularımız ilk çeyreği yinede iyi bir skorla bitirdi. Fakat ilk çeyreğin son saniyelerinde hakemin, taraftarlarla olan kışkırtıcı diyalogu salonu bir anda karıştırdı.  O an içimden ‘yine bu maçı hakemlerle kaybedeceğiz’ geçti!

HELAL OLSUN SİZE

Tamda kasvet dolu ikinci çeyreğe başlarken, R. Gibson ve E. Brown yardıma koştu. Takımı adeta ipten aldı… Oyunu dengeleyerek Antalya’nın temposunu düşürdüler. Üçüncü çeyrek başladığında Trabzonspor sahaya balyoz gibi indi. Farkı ezici üstünlükle açmayı başardı. Ve 4. Çeyrek bordo mavililerin şov zamanıydı.  Takımdaki tüm oyuncular, Trabzonspor taraftarlarına ilk defa bu kadar güzel bir oyun izleme imkanı sundular.

Hepsini kutluyorum