Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA Avrupa Ligi’ni Eskişehirspor ve Sivasspor’un hak ettiğini söyledi.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetimi, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Bursaspor’un çok sevildiğini ifade eden Bölükbaşı, “Zaman zaman bu sevgiden dolayı sıkıntılar oluşabiliyor. Sizden yakınlığı her zaman istedik. Bundan sonra da hissedeceğimizi biliyorum” dedi.

“AVRUPA KUPALARI İÇİN ÖNÜMÜZDE 10 GÜNLÜK SÜREÇ VAR”
Avrupa kupaları için de açıklama yapan Bölükbaşı, “Önümüzde 10 günlük bir süreç var. Eskişehirspor kupa finaline çıktı, Sivasspor ise sıralamada başarılı oldu. Biz geçen sezon 8. sırada yer aldık ve o kulüplerimiz daha çok hak etti. Biz Avrupa’ya gidersek görevimizi yapacağız” diye konuştu.
Bursaspor’un galip geldiğinde sokaktaki insanların yüzünün daha farklı olduğunu belirten Karaloğlu, şunları söyledi:
“İnsanlar daha hoşgörülü ve sevecen oluyor. Bursaspor, Bursa’da futbol takımının ötesinde bir şey. İnşallah daha başarılı bir döneme gireriz. Önemli bir marka değeridir. Onu el birliği ile yukarıda tutmalıyız. Ama geçtiğimiz sezon hoş şeyler olmadı. Bunlar Bursalı’ya yakışmadı. Bunu çözmemiz lazım. Artık Bursaspor stadyumunda küfrün olmaması lazım. Ben gerçekten üzülüyorum” şeklinde konuştu.

GÖREVE DAĞILIMI BUGÜN BELLİ OLUYOR
Öte yandan yeşil-beyazlılarda, görev dağılımı bugün belli olacak. Bölükbaşı, akşam saatlerinde bir toplantı yapacaklarını ve görev dağılımının belli olacağını açıkladı. Konuşmaların ardından Bölükbaşı, Karaloğlu’na Bursaspor rozeti, 16 numaralı Münir Karaloğlu forması ve yeşil-beyazlı atkı hediye etti.
(İHA)