Çekirdek kahve denildiğinde akla ilk gelen markalardan birisi de elbette A Roasting Lab. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde faaliyetlerine başlayan, devasa fabrikasında üretimini hızla devam ettiren firma, şu anda hem kendi web sitesi üzerinden hem de Hepsiburada ve Trendyol gibi pazaryerlerinden hizmet veriyor.

Çekirdek kahve yeşil çekirdek olarak Türkiye’ye gelir ve ardından 3. Dalga kahveciler tarafından kavrularak özenle paketlenir. A Roasting Lab farkı da buradan ortaya çıkıyor. Diğer kavurucuların aksine yüksek kaliteli makineler ile kavrulan yöresel kahveler, haftalık olarak imal ediliyor ve aylarca tazeliğini koruyan ambalajlara yerleştiriliyor.

Filtre Kahve Fiyatları

Filtre kahve fiyatları 50 gramlık paketler ortalama 10 TL, 250 gramlık paketler ise ortalama 35 TL’den alıcı buluyor. En popüler filtre kahve çeşitlerinden Colombia Supremo, hem ekonomik hem de özel tadımıyla fark yaratıyor.

A Roasting Lab, tüm kahvelerde sadece Arabica çekirdeklerini kullanmakta. Robusta türüne göre kalite farkı olan Arabica çekirdekleri sayesinde A sınıfı bir aroma ortaya çıkmakta.

Cold Brew yani soğuk kahve ürünleri de yine A Roasting Lab üzerinden satılmakta.

A Roasting Lab’den satın aldığınız kahve ortalama 3 iş günü içerisinde kapınızda oluyor. Özel ressamlar tarafından tasarlanan kutuları ise gerçekten tam bir hediyelik haline geliyor. Deneme setleri, başlangıç setleri ve hediyelik setleri sunan firma, sevgililer günü gibi özel günler için de hediyelik kahve seçenekleri sunmakta.