Ricardo Pedriel kendisi ve ailesi için business class uçak bileti isteyince Giresunspor’da bu transfer askıya alındı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni sezon öncesi transferde hareketli günler geçiren yeşil-beyazlı ekipte son transferinde hedef golcü bir isimle anlaşarak transfere noktayı koymak.

Çarşamba akşamı Çaykur Rizespor ile oynadıkları müsabaka ile hazırlık dönemini değerlendiren Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, “Çaykur Rizespor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasının özellikle ilk devresinde ideal kadromuzla sahadaydık. Penaltı golüyle ilk devreyi önde kapattık. İkinci devrede diğer oyuncuları da denedik. Maçın sonunda sahadan yenik ayrıldık. Karşımızdaki Süper Lig’de mücadele eden ve çok daha yüksek maliyete kurulmuş bir takım. Bizim kişisel hatalardan yediğimiz goller var. Genel olarak oyunu beğendik. Hazırlık maçlarında iyi sinyaller verdiğimizi söylemiştim. İnşallah bunları sahada skorlara yansıtıp elde edeceğimiz puanlarla seviniriz” dedi.
Bir dönem Giresunspor’da forma giyen Ricardo Pedriel ile yeniden dirsek temasına geçen çotanakların yönetimi Pedriel’in dört kişilik ailesi için business class uçak bileti isteyince transfer konusunda anlaşmazlık yaşadılar.

“Pedriel ile yaklaşık bir aydır görüşüyoruz. Bu süreç içerisinde Pedriel ile anlaşma noktasına gelindi” diyen Giresunspor Başkan Yardımcısı Yamak, ”Kendisinin özel isteklerinden dolayı anlaşmayı yapmadık. Giresunspor olarak bazı prensiplerimiz var. Tabii alacaklarda farklılık olabilir ama bizim kulübümüzün içerisinde hiçbir oyuncunun diğerine göre şartlarda bir farklılık olamaz. Bizim Pedriel ile anlaşma sağlayamamamızın nedeni kendisi Amerika’da yaşıyor. Yabancı oyunculara zaman zaman çocuklarıyla birlikte Giresun’a geldiklerinde bonus olarak biletlerini alıyoruz. Bizden dört kişilik ailesi için business class bilet istedi. Ona bu bileti alacak ekstra bir gücümüz yok dedik. Kendisine kulübümüzün durumunu anlattık. Normal ekonomi sınıfı olarak adlandırılan biletten alabileceğimizi söyledik. Pedriel bunda üsteleyince talebinin prensiplerimize aykırı olduğunu kendisine ilettik. Sonrasında kendisine yoluna bakmasını bizim transfer görüşmelerini başka oyuncularla yapacağımızı söyledik” diye konuştu.
(İHA)