SAMSUN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un kulüp Başkanı Ercan Bayrak, takımlarının ligde kalması noktasında bir tereddütünün olmadığını söyledi.

Başkan Bayrak, Hasan Doğan Spor Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, ligde sadece 2 galibiyeti bulunan Canik Belediyespor'un iyi yerlere geleceğini söyledi.

Geçen hafta ligin güçlü takımlarından Botaş'ı yendiklerini anımsatan Bayrak, "Botaş ligin güçlü ekiplerinden bir tanesiydi. Kendi sahamızda Botaş'ı yenerek ikinci galibiyetimizi aldık. Cuma günü sahamızda yine güçlü bir takım İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacağız. İnşallah güzel bir oyunla İstanbul Üniversitesi'ni de yeneceğimize inanıyorum." diye konuştu .

Devre arasında 2 yabancı oyuncu takıma katmayı planladıklarını aktaran Bayrak, "Bazı oyuncularla görüşmede bulunduk ancak anlaşmaya henüz varamadık. Önümüzdeki günlerde durumları netleşecek. Kamuyonda takımın ligden düşeceği endişesi var. Ama bu takımın ligde kalması için en ufak bir tereddüdümüz yok. Bu takımın hedefi Play-Off'tur." dedi.

Bayrak ayrıca İstanbul Üniversitesi maçına tüm taraftarlardan takımlarına destek olmalarını istedi.