SAMSUN (AA) - Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü İlkay Aydın, çocukların ve gençlerin dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmeleri için etkinlikler yapacaklarını dile getirdi.

Aydın, cuma günü okulların yarı yıl tatiline gireceğini hatırlattı.

Çarşamba Gençlik Merkezi olarak öğrencilerin yarı yıl tatilini iyi geçirmeleri ve aynı zamanda kurslardan yararlanmaları için bir dizi etkinlikler planladıklarını söyleyen Aydın, şöyle deva etti:

"Playstation yarışması, karaoke yarışması, sinema günleri, dart yarışması, müzik etkinlikleri, futsal turnuvası ve masa tenisi turnuvası etkinlikleri planladık. Yani 15 gün içerisinde her gün bir etkinliğimiz var. Dolu dolu geçireceğimiz bir yarıyıl tatili düşündük. Gençlerin ve çocuklarımızın evlere kapanmalarından ziyade gelip Gençlik Merkezimizde bu tür aktivitelerden yararlanmalarını istiyoruz. İnternet ve televizyondan bir nebze uzak kalıp bizimle burada vakit geçirmelerinin iyi olacağını düşündük. Ayrıca velilerimiz de çocuklarını getirirlerse hem bu tür etkinliklerden yararlanırlar hem de diğer açılmış olan kurslarımızı görerek o etkinliklere de katılabilirler."

Etkinliklere katılmak isteyen öğrencilerin yarı yılın ilk tatil gününden itibaren Gençlik Merkezine gelerek başvurularını yapmalarını isteyen Aydın, "Hem Gençlik Merkezimizi tanımış olurlar hem de ücretsiz tüm aktivitelerimizden yararlanabilirler. Yarı yıl boyunca gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize 7-29 yaş arası herkes katılabilir" şeklinde konuştu.