RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular pas ve kondisyon çalışarak başladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmanın son bölümünde Karaman, futbolculara taktik ağırlıklı çalışma yaptırdı.

Defans oyuncusu Eren Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir kamp döneminin ardından sezona Gençlerbirliği maçı ile başlayacaklarını hatırlattı.

Yeni transferlerle güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Eren, "Geçen sezon Hikmet hocanın göreve gelmesiyle iyi bir çıkış yakalamıştık. Bu sezon da çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Geçen sezona göre daha güçlü bir kadro yapımız var. Başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Eren Albayrak, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu da vurgulayarak, "Hedefimiz lige galibiyetle başlamak. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği maçını kazanarak sezona moralli başlamak istiyoruz. İlk maçta alacağımız puan veya puanlar sezon içerisindeki performansımıza olumlu olarak yansıyacaktır" diye konuştu.