RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un savunma oyuncularından Orhan Ovacıklı, "Bu hafta Kayseri Erciyesspor'a karşı ilk iç saha galibiyetimizi alacağımıza inanıyorum" dedi.

Ovacıklı, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, son haftalarda daha iyi oynadıklarını, Sivasspor maçında aldıkları galibiyetle moral olarak iyi duruma geldiklerini söyledi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirten Ovacıklı, "Önde, gol yollarında iyi oyuncuları var. Kontratağa iyi çıkıyorlar. Biz de moral olarak iyi durumdayız. Sahamızda henüz kazanamadık. Bu hafta Kayseri Erciyesspor'a karşı ilk iç saha galibiyetimizi alacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

Ligde geçen sezonun son haftalarında forma imkanı bulduğunu ve iyi değerlendirdiğini anlatan Ovacıklı, her hafta oynayacak gibi hazırlandığını dile getirdi.

Kendisine verilen görevleri iyi bir şekilde yapmaya çalıştığına değinen Ovacıklı, şöyle konuştu:

"Mutlaka bir hafta bana da şans gelecekti ve Uğur Tütüneker hoca şans verdi. Gelen şansı iyi değerlendirdim. Bu sezon da Mehmet Özdilek şans veriyor. Takımı ileri taşıma anlamında da elimden geleni yapıyorum ama gol ve asist anlamında istediğim desteği veremedim. İlerleyen haftalarda inşallah daha iyisini yapacağım. Çalışmayı seviyorum. Bunun için uğraşıyorum. Ligde 6 maçlık performansımı yeterli görmüyorum. Bu performansımla milli takım hayali kurmam doğru olmaz. Sadece top çalma özelliğim var diye milli takıma alınmayı da beklemiyorum. Kendimi geliştirmem gerektiğini biliyorum. Milli takım, her futbolcunun hayali ama yeterli olmadığımı biliyorum. Daha çok çalışmam gerekiyor."