RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, rakiplerinin deplasmanda, kendilerinin ise taraftarlarının önünde hiç galip gelmeyi başaramadığını belirterek, "Her iki ekip için de kırılma maçı olacak" dedi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç sahada oynadıkları 5 müsabakada hiç kazanamadıklarını, son üç maçta ise puan alamadıklarını söyledi.

 

Rize'de 5 maçta üç beraberlikle üç puan topladıklarını hatırlatan Ferah, "Rakibimiz ise 5 deplasman maçında sadece bir puan toplayabildi. Kardemir Karabükspor deplasmanda, biz ise kendi sahamızda galip gelmeyi başaramadık. Her iki ekip için de kırılma maçı olacak" ifadesini kullandı.

Ferah, maçın iki ekip için de adeta 6 puan değerinde olduğunu vurguladı.

Hem kendileri hem de rakiplerinin, puan sıralamasında bulundukları yerleri hak etmediğini dile getiren Ferah, şöyle konuştu:

"Kazanmaktan başka çaresi olmayan iki takimin maçı olacak. Kazanan takım biraz olsun rahat nefes alacak ve moral bulacak. Sahamızda ve seyircimizin önünde kazanmaktan başka çaremiz olmadığını biliyoruz. Taraftarlarımıza iç sahada galibiyet sevinci yaşatamadığımız için üzgünüz. Kardemir Karabükspor maçı ile iç sahada yaşadığımız sıkıntılara son vermek için çalışacağız. Taraftarlarımızın her şeye rağmen bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Bu maçta taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Onlardan tek isteğimiz, maç içinde sonuç ne olursa olsun sahadaki futbolculardan desteğini çekmesinler."

Yeşil-mavili ekibin, Kardemir Karabükspor karşısına Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Giray Kaçar, Viera, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Murat Duruer, Engin Bekdemir, Deniz Kadah, Filip Holosko ve Kweuke ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.