RİZE (AA) - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve futbolcu Kweuke, kanser hastası Çaykur Rizespor taraftarını tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Robotik Onkoloji Merkezi'nde tedavi gören akciğer kanseri hastası 37 yaşındaki Orhan Yıldırım, Hikmet Karaman ve Kweuke'yi görmek için gazetecilerden yardım istedi. 

Yıldırım'ın davetini gazetecilerden alan Karaman ve Kweuke, Robotik Onkoloji Merkezi'ne gelerek taraftarı ziyaret etti.

Karaman, başhekim Hasan Türüt ve Doç. Dr. Cemil Bilir'den hasta hakkında bilgi aldı. 

Burada Yıldırım'a Kweuke ile birlikte forma veren Karaman, "Tedavini aksattığını duyduk. Moralin oldukça yüksek ama tedavini de lütfen aksatma. Biz moral olarak her zaman yanındayız ama seni de tribünde yanımızda görmek istiyoruz. Birlikte ayağa kalkacağız ve maçları izleyeceğiz" dedi.

Yıldırım, "Hocam her yıl küme düşme korkusu yaşıyoruz. Bu sene bize Avrupa hedefi koy" demesi üzerine Karaman, "Birlikte başaracağız. İçindeki Rizespor sevgisine teşekkür ediyorum. Bu zamanda bile bizleri düşünüyorsun. Taraftarlarımızı mutlu etmek için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" diye konuştu.

Kweuke ise Orhan Yıldırım'a kendisine duyduğu sevgi için teşekkür ederek, iyi olması için üzerine düşen her şeyi yapacağını söyledi.

Yıldırım'ın, kendisinden gol beklediğini ve golü kendisine armağan etmesini istemesi üzerine Kweuke, "Her maç seni düşünerek elimden geldiğinin biraz daha fazlasını vermeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

Karaman ve Kweuke, Yıldırım'ın ardından diğer hastaları da ziyaret ederek forma hediye etti.