Takım kaptanı olarak çıktığı son karşılaşmasının 30'uncu dakikasında penltı kaçıran futbolcu, 86'ıncı dakikada oyundan ayrılmış ve 1xbet sitesinde bu karşılaşma takip edilebilmişti.

Cesc Fabregas'ın Gözyaşları

Karşılaşmanın 86'ıncı dakikasında sahadan ayrılan ve kenara geldiği zaman gözyaşlarına hakim olamayan futbolcu, maçın ardından yaptığı açıklama ile de takımına veda etti. Karşılaşma esnasında Mariobet sitesinden takip edilen pek çok gelişmenin yanı sıra maça Fabregas'ın gözyaşları da damgasını vurdu. Chelsea'nın yıldız futbolcusu, bugün olan hiçbir şeyi beklemediği, takımı ile alakalı olarak saygı sınırlarını aşmadan herkesin neler olduğunu bildiği şeklindeki söylemi üzerine açıklamasını bitirdi.

Yeni Takımı Monaco

Ada basınından gelen önceki haberlerde yıldız futbolcunun Fransız devi Monaco takımına gideceği yönündeki duyumlarına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Sky Sports tarafından geçilen son dakika haberine göre futbolcunun transferini tamamlamak için bugün yola çıkacağı bilgisi geçildi. Chelsea takımının yıldız futbolcularından bir tanesi olan Cesc Fabergas'ın kendisini Fransa takımına bağlayacak olan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Süpertotobet gibi sitelerde yer alan haber kısımlarında Sky Sports tarafından geçilen bilgi teyit edildi. Yıldız futbolcunun Monaco takımında hangi pozisyonda yer alacağı ise merak konusu.