Saha dışı olaylara kulak tıkayan bordo - mavili futbolcular, turu hem kendilerini destekleyenlere, hem de Fransa'da olmasına rağmen maça gitmeme kararı alan başkanlarına hediye etme kararı aldı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 6 puanla lider Inter'in ardından ikinci sırada bulunan Trabzonspor, yarın akşam Fransa'nın Lille takımıyla oynayacağı maçta puan yada puanlar alıp bir üst tura adını yazdırmak istiyor. Maçtan iki gün önce Fransa'ya gelen bordo - mavili kafilede morallerin oldukça yüksek olduğu gözlenirken, futbolcular, "Bizi ne derbi, ne başka bir şey ilgilendiriyor. Tek düşüncemiz Lille'den alnımızın akıyla dönmek" dedi.

BAŞKAN SADRİ ŞENER'E TAM DESTEK
Bu arada takımdan önce Fransa'ya gelen başkan Sadri Şener, yasalara duyduğu saygıdan dolayı Lille ile oynanacak olan maçı tribünden izlememe kararı almıştı. Aldığı bu kararın ardından katıldığı bir televizyon programında da, "Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor'dur" diyen başkan Sadri Şener'e, taraftarlar destek mesajları yağdırıyor. Bordo - mavili futbolcular da Fransa'da bulunan başkanlarına turu hediye etmek istiyor. Başkan Sadri Şener ise, "Takıma olan güvenimiz tam. Tur bizim için en güzel hediye olur" dedi.

YÖNETİM FRANSA'DA TOPLANDI
İddianamenin ardından toplantı fırsatı bulamayan Trabzonsporlu yöneticiler Fransa'da bir araya geldi. Sadri Şener başkanlığında toplanan yönetim kurulu toplantısında Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Yönetim Kurulu üyeleri Tuncay Bekiroğlu, Nevzat Aydın ve Temel Soyyiğit de yer aldı. iddianameye karşı dimdik ayakta durma kararı alan bordo - mavili yöneticilerden Tuncay Bekiroğlu, "Trabzonspor kulübü bu süreci alnının akıyla atlatacaktır. O zaman herkes en büyüğün kim olduğunu daha iyi görecek" diye konuştu.

COLMAN: "RAKİP DEĞİL BİZ SALDIRACAĞIZ"
Yarın akşam oynanacak olan maçta rakiplerinin bir üst tura çıkmak için mutlak galibiyete ihtiyaç duyacağını söyleyen Arjantinli futbolcu Colman, "Buna rağmen sahada rakibin bize saldırmasını beklemeyeceğiz. Bizde galibiyet için saldıracağız. Kimse ligde son haftalarda kötü olduğumuzu söylemisin. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu bir mazeret değil ama Lille karşısında gerçek gücümüzü göstereceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'UN LILLE MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE
Tolga - Celustka, Giray, Glowacki, Cech - Serkan, Colman, Zokora, Alanzinho - Halil, Burak.