ÇORUM (AA) - TFF 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Fahrettin Sayhan, 2018-2019 sezonu fikstürüyle ilgili, "Her takım aynı şartlar altında mücadele edecek. Lig uzun bir maraton. Bu süreçte alınacak sonuçlar fikstürü avantajlı yada dezavantajlı kılabilir." dedi.

Sayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecekleri yeni sezonun fikstürünün çekildiğini anımsatarak, 2018-2019 sezonunun Çorum Belediyespor için başarılı geçmesini temenni etti.

Grupta mücadele edecekleri takımlardan bazılarının çok iyi transferler yaptıklarını, bazı takımların da transfer yasağından dolayı kadrolarını güçlendiremediklerine dikkat çeken Sayhan, buna rağmen hiçbir rakibi küçümsemediklerini, her maçın sahada oynanmadan kazanılamayacağını vurguladı.

Tüm maçlara aynı ciddiyet ve anlayışla çıkacaklarını dile getiren Sayhan, şöyle konuştu:

"Kağıt üzerinde baktığınızda fikstürün avantajlı yada dezavantajlı yorumlanması bana göre yanlış. Öncelikli olarak bizim ne yapacağımız önemli. Ancak ligin gidişatına göre fikstürün avantajını yada dezavantajını görebiliriz. Hiçbir rakip arasında ayrım yapmadığımız için, içeride yada dışarıda ligin kaçıncı haftasında karşılaşacağımızın da bir önemi yok. Biz çıkıp terimizin son damlasına kadar mücadelemizi vereceğiz. Ne rakiplerimizi küçümsüyoruz, ne de hiç bir rakipten korkuyoruz."

Çorum halkının kendilerinden şampiyonluk beklediğinin altını çizen Sayhan, bu hedefe ulaşmak için özellikle iç sahadaki maçlarda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.