ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un basın sözcücü Mustafa Altunkaya, sezonun ilk maçında güzel bir oyunla 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Altunkaya, yaptığı açıklamada, yeni sezonun ilk maçında kendi evlerinde ağırladıkları Beylerbeyispor'u 3-1 mağlup ederek, lige galibiyetle başlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, takımın ilk maçtaki performansının herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Sezon öncesi çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Altunkaya, "Yeni sezonda ilk maçımızda geçtiğimiz sezondan tamamen farklı bir kadroyla sahaya çıktık. 13 Temmuz'dan bu yana sezona en iyi şekilde hazırlanan takımımız, futbolun en önemli yanı olan 3 puanı hanemize güzel futbolla yazdırmasını bildi. Yeni bir takım olmamıza rağmen futbolcularımızın sahadaki uyumları bizleri fazlasıyla mutlu etti. Şampiyonluk parolasıyla girdiğimiz yeni sezona 3 puanla başlamak bizler açısından çok önemliydi. Bunu da başardığımız için mutluyuz." diye konuştu.

Maçın cumartesi günü oynanmış olmasına rağmen taraftarın ilgisinin de dikkat çektiğini dile getiren Altunkaya, "Her zaman söylediğimiz gibi artık bu şehrin 2. Lig yolunda kenetlenmesi gerekiyor. Bunun sinyallerini bu maçta bir nebze de olsa almış olduk. Takımımızı 90 dakika boyunca destekleyen taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. İlerleyen haftalarda alacağımız başarılı sonuçlarla desteğin daha artacağını da umut ediyoruz." dedi.

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk maçında Bartınspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Altunkaya, kupada gruplara kalmak için mücadele edeceklerini kaydetti.

.