Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile katıldığı toplantıda darbe girişimi sonrası tutuklanan yaverin de bulunduğunu, kendisinin sözlerini not ettiğini ve toplantı sonrası ise elini sıkmadığını belirtti.
Habertürk TV’ye konuşan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, FETÖ’nün darbe girişiminin ardından tutuklanan Cumhurbaşkanlığı Yaveri ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
Kulüpler Birliği’ni temsilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mabeyn Köşkü’nde bir toplantıya katıldığını belirten Mosturoğlu, konunun 3 Temmuz ve Paralel Yapı’ya geldiğini, kendisinin bu konu hakkında bir konuşma yaptığı sırada yaverin de söylediklerini not ettiğini söyledi. Mosturoğlu, toplantının ardından yaverin elini sıkmadığını söyledi. Mosturoğlu, şöyle konuştu:
"Külüpler Birliği, Sayın Cunmhurbaşkanı ile bir toplantı yapmıştı. Orada Paralel Yapı ile ilgili, 3 Temmuz ile ilgili bir konuşma yaptım. Sayın Cumhurbaşkanı da dinledi. Bu konuşmalar yapılırken bugün tutuklanan Sayın Cumhurbaşkanı’nın yaveri de oradaydı ve not alıyordu. Uğurlanırken yaver bey de oradaydı. Ben elimi uzattım ve elimi sıkmadı. Ve benim konuşmam orada not edildi. Herkes orada Mustafa Varank, Hamza Yerlikaya, Hidayet Türkoğlu vardı. Çıkışta bir tek benim elimi sıkmayan bugün tutuklu olan yaverdi."
(İHA)