Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maçına taraftarın ilgisi az. Maçın başlamasına yarım saat kalmasına rağmen tribünlerin büyük bölümü boş.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi saat 19.00’da konuk edeceği maç öncesi iki takım da ısınma hareketlerini yapmak için sahaya çıktı. Karşılaşma öncesi önemli nokta ise siyah-beyazlı taraftarın maça olan ilgisizliği olarak ön plana çıktı.

SEZONUN İLK DERBİSİ
2015-2016 sezonunun ilk derbisi bu akşam Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe’de ilk 11’ler belirlenirken, takımlar ısınma hareketlerini yapmak için sahaya çıktı. Sarı-lacivertli konuk ekip sahaya çıkarken Beşiktaş taraftarından yoğun tepki alırken, siyah-beyazlılar ısınmak için sahaya çıktığında tribüne çağırılan futbolcular Beşiktaş taraftarını selamladı.

30 BİN TARAFTAR OLİMPİYAT STADI’NDA
Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda bu akşam saat 19.00’da oynayacağı maç öncesi hafta içerisinde karşılaşmanın biletleri satılmaya başlamıştı. Yine hafta içerisinde alınan bilgilerde 8 bine yakın bilet satıldığı belirtilirken, maç gününe kadar bu sayı 15 bini bulmuştu. Beşiktaşlı taraftarlardan 15 bine yakın da kombine kartlarını sezon başında almıştı. Fenerbahçe maçı için taraftara ayrılan 50 bin kişilik biletin ise şu ana kadar 15 bine yakınının satıldığı bildirilirken, bugün Olimpiyat Stadı’nda hem kombine kart sahibi ve satılan biletlerin toplamına bakıldığında 30-35 bine yakın siyah-beyazlı taraftarın statta olacağı bildirildi. Şu anda tribünde yer alan taraftar sayısı da 20-25 bin civarında.
(İHA)