Maçın son dakikasında Belhanda ile Soldado arasında yaşanan gerilim bitiş düdüğü ile birlikte alevlendi ve iki takımın sahadaki ve kulübedeki oyuncuları saha ortasında birbirine girdi.

Kavganın ardından birçok oyuncu içeri girerken Fatih Terim'in hakem Fırat Aydınus'a yoğun itirazda bulunduğu anlarda Hasan Şaş ile Martin Skrtel saha kenarında birbirine girdi. Polis sahada oyuncuları ve teknik ekipleri ayırdı.

Fatih Terim, sahada bulunan Fenerbahçeli oyuncuları sakinleştirip olay yerinden uzaklaştırarak soyunma odasına gitmeleri için yoğun çaba gösterdi. 

Derbinin sonunda orta yuvarlakta çıkan kavgayı VAR hakemleri inceliyor. İncelemeden saniyeler önce sahaya giren bir taraftar, güvenlik güçleri tarafından yakalandı

HASAN ŞAŞ İLE HAİLSON TEKME TOKAT BİRBİRİNE GİRDİ

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş ile Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Jailson, soyunma odası koridorunda tekme tokat birbirine girdi.

Fatih Terim'den hakeme büyük tepki!

Fatih Terim, maç sonunda hakem Fırat Aydınus'a büyük tepki gösterdi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğü ile birlikte Fatih Terim, maçın hakemi Fırat Aydınus'un yanına giderek tecrübeli hakeme büyük tepki gösterdi..