Türkiye’nin dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, ölümünün 76. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmadı.
Spor Toto Süper Lig’in 3 büyük kulübü, Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla internet sitelerinden birer mesaj yayımladı. Yayımlanan mesajlar şöyle:

BEŞİKTAŞ
Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın imzası ile yayımlanan mesajda, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 76. yılında saygıyla ve minnetle anarken, ilke ve devrimlerine yürekten bağlılığımızı yineliyoruz. Beşiktaş Camiası olarak bizler; Atamız’a olan kalbimizdeki derin sevgi ve inançla, bizlere işaret ettiği muasır medeniyet yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Dünya döndükçe Atamız’a olan sevgimiz, saygımız, inancımız ve Beşiktaşlı duruşumuz sürecektir" denildi.

FENERBAHÇE
"Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde minnet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz."
(İHA)

GALATASARAY
"Düşünceleri, ilke ve inkılâpları ile yolumuzu aydınlatan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 76. yılında sevgi, saygı ve özlemle bir kez daha anıyoruz."