Yeni transfer haberi ile ilgili yaşanan gelişmeleri yazımız içeriğinde inceleyebilirsiniz. Diagne'nin kişisel hesabı üzerinden yaptığı paylaşım restbet giriş Galatasaray'a geldiğini doğrular nitelikteydi. Transfer gündeminde yer alan bu haber çok konuşulacağa benziyor. Yeni transfer ile ilgili net bir açıklama yapılmazken transferin gizli tutulduğu konuşuluyor. 

Diagne'nin Sözleşmesi Yenilenecek mi?

Şampiyonluk yarışını bırakmayan takımlar arasında yer alan Galatasaray'da yeni transfer görüşmeleri son sürat devam ediyor. Sözleşmesi sona erecek restbettakip.com olan futbolculardan bazıları ile yollarını ayıracağı konuşulan Sarı kırmızılı ekipte sözleşmesi yenilenecek olan oyuncular yer alıyor. Galatasaray'dan West Bromwich'e kiraya verilen Diagne'nin sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.

İngiltere'de oynadığı karşılaşmalarda ortaya koyduğu üstün performansıyla dikkat çeken Diagne'ye olan talipler artıyor. Galatasaray'ın 2023 yılında sözleşmesi restbet yeni adres sona erecek olan Senegalli yıldız golcüyle alakalı nasıl bir adım atacağı ve nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu uyandırdı.

Diagne'nin Paylaşımı Dikkat Çekti 

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bir nevi mesaj veren Senegalli yıldız futbolcu Diagne, Galatasaray formasını giyerek restbet dikkat çekti. Ünlü golcünün paylaşımı sonrası akıllara Galatasaray'a yeniden mi geliyor sorusu geldi. Diagne’nin paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.