Tüm Türkiye’de futbol tutkunları, her hafta canlı yayınlanan maçlarla futbolu Digitürk LİG TV kanalları aracılıyla takip edip ediyor. Türkiye Spor Toto Süper Lig’inde yer alan 18 takımın mücadelesi tüm detayları ile izleyiciye Digitürk LİG TV kanalları ile ulaşıyor. Yayın haklarına sahip olan Digitürk, futbol tutkunları için her hafta sonunu çok daha keyifli bir hale sokuyor. Tuttuğunuz takım Digitürk Lig TV paketleri ile artık sizlere de çok uzak değil. Ne dışarıda kalabalık mekanlarda maç izleme stresine girmenize, ne de deplasman maçlarına gidemedim diye üzülmenize gerek kalmıyor. Digitürk, takımınızın mücadelesini LİG TV maç yayınları ile evinizin salonuna getiriyor.

Türkiye’de futbolu takip etmek ve özellikle Türkiye Spor Toto Süper Lig mücadelesinden kopmak istemeyenler Digitürk lig TV paketleri ile istediği her şeyi bulabiliyor. Avantajlı kampanyalar ile yeni üye olmayı düşünenler için oldukça cazip fırsatlar Digitürk tarafından sunuluyor. Türkiye futbolunda üç büyükler olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının taraftarları için sadece kendi takımlarının maçlarını izleyerek fiyat avantajı getirecek paket seçeneği Digitürk LİG TV Taraftar Paketi ile veriliyor. Ayda 39,99 TL ile başlayan fiyatlarla maça gidemedim diye üzülmenize gerek kalmıyor. Maç öncesi ile beraber canlı yayınlarla maçın tüm detayları evinizin rahatlığında HD görüntü kalitesi ile size yansıtılıyor. Sezon açılışına özel LİG TV paketlerinde de yeni abone olacak olanlar hem fiyat avantajını hem de hediye TV kanalları yakalayarak Digitürk dünyasında daha fazla kanal izleme şansı ile adım atabiliyor. LİG TV kanallarında maç yayınları dışında takımların son durumlarını gösteren programlar, futbolcuları yakından tanımanıza yardımcı olabilecek programlar, Avrupa Lig mücadelelerinden özet görüntüler de yayın akışında yer buluyor. 3 büyükler dışında bugüne kadar Süper Lig tarihi içinde şampiyon olma başarısını gösteren Trabzonspor ve Bursaspor takımları var. Digitürk bu beş takım için Digitürk Lig TV Şampiyonlar Paketi seçeneğini sadece bu takımların maçlarını izleyebilmeniz için avantajlı fiyat alternatifi ile veriyor. Lig TV Bol Gollü Sezon kampanyası ile kredi kartına taksit olanağını indirimli olarak elde edebiliyorsunuz. Digitürk ile futboldan uzak kalmak  istemeyenler Digitürk Doğrudan Satış Kanalı aracılığı ile de üyeliklerini başlatabiliyorlar.

Digitürk tarafından sadece futbol, spor kanalları aracılığı ile üyelerine seçenek olarak sunulmuyor. LİG TV paketleri ile Türkiye’deki Süper Lig heyecanı yansıtılırken spor paketlerini tercih edenler İngiltere, İspanya, Fransa gibi Avrupa Ligleri maçlarını da her hafta canlı yayınlar ile izleme olanağına kavuşmuş oluyor. Ayrıca futbol dışındaki spor etkinliklerine yer vermekte olan pek çok dünya kanalını izleyebiliyor. Bu sayede motor sporları, basketbol, uluslar arası turnuvaların canlı yayınları da evinizden rahatça izlenebilir duruma geliyor. Digitürk LİG TV kanalları sizi futbola her hafta sonu canlı yayınlarında doyururken farklı spor etkinliklerinden de uzak kalmamış oluyorsunuz.