Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın, önceki gün yaptığı açıklamada “Rıdvan Dilmen benden özür diledi” sözüne konunun muhatabından yanıt geldi.. Dilmen dün NTV’deki Yüzde 100 Futbol’da kurduğu cümlelerle, Aydınlar’ı resmen düello’ya davet etti.
İşte o sözler: “BEN yarın burada, yani Yüzde 100 Futbol’da canlı yayına çıkacağım. Onun gibi banttan yayın yapmam, canlı canlı konuşmayı tercih ederim. Mehmet Ali Bey yarın gelsin kendisinden niye özür dilediğimi, onun ben ve Aykut Kocaman’a neler anlattığını herkese açıklayayım.

ÖZÜR OCAK AYINDAYDI
Eğer Aydınlar gelmem derse ben yine açıklayacağım. Mehmet Ali Bey’in dediği özür dileme temmuzda değil, 3 Ocak’ta oldu. Beni görüşmeye çağıran da bizzat kendisi. Ben randevu istemedim kendisinden. Bu konuları yüz yüze konuşmak her zaman daha iyidir. Kendisini bekliyorum.”

Aydınlar ne demişti?
-“TÜM F.Bahçeliler iyi dinlesin. O dönemde Futbol Federasyonu, Şampiyonlar Ligi’ne göndermediğinde çok itham altında kaldık, çok laf yedik. Rıdvan’la Aykut’la benim bir görüşmem vardı, çok konuşuldu.. O konuşmada Rıdvan aynen şunları söylemiştir: -“BAŞKANIM?bizi Devler Ligi’ne göndermediğiniz için sizi çok eleştirmiştim, çok haklıymışsın. Özür dilerim.” Ben de ona ‘Daha sen benden çok özür dilersin’ dedim.”