Galatasaray Olağan Divan Kurulu başladı. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Duygun Yarsuvat, divanda yer almazken, iki başkan adayının ekibinde 3 isim listelerden çıkarıldı.
Galatasaray’da Mayıs ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda başladı. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Duygun Yarsuvat ve Abdurrahim Albayrak toplantıda yer almazken, ikinci başkan Hamdi Yasaman ve yönetim kurulu divana katılan isimler oldu.
Saygı duruşu ile başlayan toplantıda daha sonra gündemdeki maddeler okundu. Divanın ilerleyen saatlerinde ise sarı-kırmızılı kulüpte bu ay yapılacak seçim öncesi başkan adayları da bu toplantıda konuşma yapacak.
Başkan adaylarından Dursun Özbek’in yönetim listesi kabul edilirken, Turgay Kıran’ın listesinde bir kişi aidatını yatırmadığı gerekçesiyle kabul görmedi. Öte yandan başkan adaylarından Ahmet Özdoğan’ın yönetim kurulu listesinden ise iki ismin disiplin cezası alması sebebiyle çıkarıldığı ve yerine yeni isimler eklenmesi divan başkanlığı tarafından ön görüldüğü öğrenildi.
(İHA)