Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
2014-2015 sezonu öncesi Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde buluşan yeşil-beyazlılar yapılan duaya eşlik etti. Duayı okuyan görevli takımın ligi ilk 4 içerisinde bitirme temennisinde bulundu. Kesilen kurbanın kanından ayakkabılarına süren futbolcular düz koşu ile ısınma hareketleri yaptı. Antrenmanı kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. İlk antrenmana Aliaksandr Hleb ile yeni transferler Dimitar Rangelov ve Gabriel Torje izinli oldukları için katılmadı.
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal yaptığı açıklamada, iyi oyuncular transfer ettiklerini ve iyi bir kamp dönemi geçirmeyi planladıklarını söyledi. Bakkal, "Önümüzde uzun bir çalışma dönemi var. Bugünden itibaren hazırlıklara başladık. 10 Temmuz’da Isparta Davraz’a gidiyoruz. Oradan 21 Temmuz’da Hollanda kampına gideceğiz. 5 hazırlık maçı oynayacağız. 4 Ağustos’ta Türkiye’ye döneceğiz. Bu kamp döneminde hem çalışma anlamında hem de takım olma anlamında iyi şeyler yaparız. Burada çalışmaktan mutluyum, burada olmaktan mutluyum. Hiçbir zaman buradan gitmeyi de düşünmedim. Bu isteğim performansa da yansıyacaktır diye düşünüyorum. Biz de oyuncularımızdan geçen sene ortaya sergiledikleri performansın üzerine çıkmalarını, beklentilerin arttığını dile getirdik" dedi.

"GOLCÜ OYUNCU ALACAĞIZ"
Golcü oyuncu ve kaleci transferinin en kısa sürede gerçekleşeceğini kaydeden Mesut Bakkal, geçen sezon takımda göz dolduran Djalma Campos ile yeniden anlaşılmasını istediğini bildirdi. Mesut Bakkal, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın golcü oyuncu alacağız. Transfer için konuştuğumuz kaleciler var. İsim verdiğimiz zaman iş değişiyor. Biz de iyi bir takım olma adına, iyi şeylerin yapıldığı bir ortamda iyi oyuncular transfer edeceğiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz, transfer yapacağız ve golcü oyuncu alacağız. Djalma Campos’un geri alma durumu gündeme geliyor. Bu transferin bitmesini istiyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)