Teknoloji ve ticaret alanında birbirine parelel iki farklı alandır. Birbirini geliştiren birbirine yeni alanlar açan durumlardır. Ev eşyalarının daha küçük eve taşınma, şehir değiştirme gibi nedenlerle koyacak yer olmaması nedeni ile eşya depolama ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyaca karşılık ev eşyalarının depolandığı, istenilen süre kalabildiği yerler belirlenmiştir. Ev eşya depolama firmaları eşyalarınızın düzgün paketlenerek, kolilerde muhafaza edilmesini sağlar. Böylelikle dilediğiniz zaman geri alabileceğiniz şekilde eşyalarınız hazır durumda bekler. 

Ankara Depolama hizmeti günümüzde birçok nakliye firması tarafından sunulan bir hizmettir. Kişilerin fazla eşyalarını düzenli bir şekilde korunmasını sağlar. Teslim alınan eşyalar müşteri talebi süresince bir depoda tutulur. Depolarda bulunan eşyalar belirli bir kayıt sistemi ile saklanır. Kişiler diledikleri zaman bu eşyalarını kontrol eder.

Ev Eşya Depolama Yararları

Taşınmak veya şehir değiştirmek gibi durumlar karşısında eşyalarınızı koyacak yer sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Eşya depolama hizmeti ile bu sorun ortadan kalkar. Tüm ev eşyalarınızı, koltuklar, mobilyalar ve beyaz eşyalar gibi tamamını paketleme ile depolarda saklamak mümkündür. Öte yandan ihtiyaç durumunda yine geri alarak eşyalarınızı kullanabilirsiniz.

Ev eşyası depolama hizmetini maddeler ile sıralamak gerekirse;

  • Tamamı güvenli bir depolama hizmetidir. 

  • 7/24 kamera ve alarm sayesinde güvenlik sağlanır.

  • Depolama alanlarında metal konteyner kullanılır. 

  • Depolama firmaları sigorta poliçesi ile eşyaları korur. 

  • Depolama ihtiyaçlarında online olarak hizmet almak mümkündür. 

  • Deponun bir kısmı ya da konteyner kiralama mevcuttur. 

  • Kredi kartı ile ödeme yapmak ya da online ödeme yapmak mümkündür. 

  • Özel ambalajlama malzemeleri ile eşyalar korunur.

  • Depolama alanlarında rutubet ve nem koruması sağlanır.

Eşya Depolama Hizmeti Ayrıntıları

Eşya depolama hizmeti veren firmalar, ilk önce teslim edeceğiniz eşyalarınızın listesini yapar. Miktarına ve süresine göre ilgili hizmet için bir fiyat belirler. Bu fiyatın müşteri tarafından onaylanmasından sonra ilgili belirtilen yerden eşyalar alınmak üzere hazırlanmaya başlar. Ardından bu eşyalarınız paketlenir. Bu paketleme de eşyaların zarar görmemesi adına özel malzemeler ile yapılır. Ardından eşyalarınız taşınarak deponun bir bölümüne yerleştirilir. Yerleştirme sonrası size ilgili

görüntüler gönderilir. Eşya depolaması tamamlanmış olur. 

Eşya depolama hizmeti veren firma sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Özellikle büyük şehirlerde meydana gelen yer değiştirme ve taşınma durumları nedeni ile firma sayısı fazladır. Ayrıca eşya depolama hizmetinden yararlanan insan sayısı da artmaktadır. Eşyalarınızın düzenli ve zarar görmeden saklanması adına verilen hizmeti almak için kısa bir araştırma yapmak yeterlidir. 

Depolama hizmetini sadece eşya olarak da düşünmemek gereklidir. Aynı zamanda ticari malzemelerin de bu hizmet ile saklanması sağlanır. Talep edildiği sürece özel alanlarda ürünlerde istenilen sürelerde depolanır. Firmalara yine bu hizmeti eşya depolama hizmeti sunan firmalardan alabilirler. 

Eşya depolama hizmeti fiyatları 

Ev eşyası ya da kişilerin fazla eşyalarının depolanması hizmeti, fiyat açısından miktar ve süre ile doğru orantılıdır. Eşya miktarı ve süresi arttıkça fiyat da artmaktadır. Ayrıca eşya miktarına göre araç belirlenmesi ve taşıma yapacak personel sayısı da fiyatı etkiler.

Ülkemizde son yıllarda oldukça popüler hala gelen ev eşya depolama konusunda büyük illerimizde kurumsal bir yapıda hizmet veren firmalar mevcuttur. Depolama hizmeti taleplerinizde küçük bir araştırma yapmak yeterli olacaktır. Güvenilir bir firma ile görüşmek ve eşyalarınızın nasıl muhafaza edileceği konusunda bilgi almak yeterli olacaktır.