Lige verilen arayı en iyi şekilde geçirdiklerini belirten kaptan takımın değerli teknik adamlarla çalıştığını dile getirdi. Teknik ekipte yer alan Belözoğlu Volkan Demirel, Murat Göle ve Fatih Yıldız gibi isimlerin yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mehmet Aurelio ve Tahir Karapınar'da Teknik Ekibe Katıldı

Teknik ekipte yer alan isimlerini çok kaliteli olduklarının üzerinde duran Emre son olarak Mehmet Aurelio ve Tahir Karapınar'ın da takıma katkı yapmak için ekibe katıldıklarını duyurdu. Tüm ekibin Fenerbahçe'nin başarısı için uğraştığını söyleyen Belözoğlu herkes takım için bir şeyler yapmak isteyor diye konuştu.

Emre Belözoğlu: Futbolcularla Teknik Ekip Arasında Bağ Kuruyorum

Her günün antrenman sahasında geçtiğini belirten başarılı futbolcu yönetimle futbolcular arasında bağ kurmaya çalıştığını belirtti. Yönetimin sürekli futbolcuları ve performansları yakından izlediklerini de sözlerine ekleyen Belözoğlu Fenerbahçe'den hiçbir zaman ayrılmak istemediğini söylüyor.

Türkiye Kupasını Önemsiyoruz

Türkiye kupası ve genç futbolcular hakkında da önemli açıklamalar yapan yıldız futbolcu kupayı kazanmayı en çok kendilerini istediklerini belirtti. Bu kupayla camialarına bir hediye vermek istediklerini dile getiren Belözoğu kupa bizim olmazsa olmazımız diyerek kupayı ne kadar istediğini gösterdi. Genç oyuncular arasından ön plana çıkan Ömer Faruk Beyaz konusunda da fikirlerini açıklayan futbolcu, Ömer verdiğimiz şansı iyi kullanacaktır dedi,