Tarihinin en kötü sezonundan kurtulup bugünleri artık unutmak isteyen sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal, şampiyonluğa ulaşacak ve alternatif oyunculara sahip güçlü bir kadro kurmayı amaçlıyor.

Bu noktada Yanal’ın bir sonraki sezon için oluşturma amacında olduğu kadrodaki alınacaklar futbolcuların listesi az çok belli olurken, deneyimli çalıştırıcı pek çok bölgeye takviye yapma peşinde. Özellikle sağ kanatta Isla, sol kanatta da Hasan Ali Kaldırım’a alternatif iki bek oyuncusu isteyen Yanal, Sktrel’in takımdan ayrılma ihtimalini de göz önünde bulundurarak iyi bir stoper takviyesini de uygun görüyor. En iyi spor futbol siteleri için http://www.lexarmedia.com/ adresine girebilirsiniz.

Mehmet Topal’a Alternatif

Öte yandan Mehmet Topal’ın bölgesi için alternatif bir ön libero da takıma mutlaka kazandırmak isteyen Ersun Yanal’ın, 6 futbolcunun ise biletini şimdiden kestiği söyleniyor. Ayew, Neustadter, Frey, Slimani ve Reyes’le yolların ayrılmasını isteyen tecrübeli hocanın, Valbuena’nın bölgesine de güçlü bir 10 numara ve olmazsa olmaz forvet hattı için de gol yollarını güçlendirecek hücumculara yöneldiği belirtiliyor.

Eljif ve Ozan’a Şans Verilecek

Tüm bunların yanı sıra sarı-lacivertlilerin genç Makedonu Eljif Elmas ile ligin ikinci yarısı kiralık olarak gittiği Alanya’da form tutan Ozan Turan’a da bir şans vereceği belirtildi. Haziran kampında bu iki oyuncusuyla ilgilenme planı olan Yanal’ın, genç orta sahaları takıma kazandırmak istediği konuşuluyor.

Kaynak: http://www.lexarmedia.com/