KASTAMONU (AA) - Galatasaraylı eski futbolcuların yer aldığı takım, dostluk maçında Kastamonuspor'un efsanelerini 4-1 yendi. 

Gazi Stadı'nda yağmur altında yapılan maçta, çoğunluğunu Galatasaraylı eski futbolcuların oluşturduğu takımda, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Alp Alman'ın yanı sıra, Erdal Keser, Salih Sayar, Soner Tolunguç, Turgay Aksu, Hasan Vezir, Recep Çetin, Bülent Alkılıç, Metin Çekiçler, Giray Bulak ve Turgay Kazancı yer aldı. 

Kastamonuspor efsane takımında ise Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Kastamonusporlu eski futbolcular forma giydi. 

Galatasaraylıların bulunduğu takımın gollerini Metin Çekiçler, Erdal Keser, Bülent Alkılıç ve Salih Sayar atarken, Kastamonu efsanelerinin tek golü Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş'tan geldi. 

Maçın ardından açıklama yapan eski başkan Alp Yalman, maçtan keyif aldığını ifade ederken, Hasan Vezir ise Kastamonu'ya daha önce de geldiğini anımsatarak, "Böyle bir organizasyonda bulunduğum için çok mutlu oldum. Her zaman söylemişimdir. Bizim Anadolu insanımız her zaman misafirperverliğini göstermiştir. Güzel bir maç oldu. Yağmur durduktan sonra çok güzel bir saha oldu" ifadelerini kullandı.  

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden bir süre önce istifa eden Cüneyt Tanman, sakatlığı nedeniyle oynayamadığını ancak sahadaki arkadaşlarının kendisini aratmadığını belirtti. Zemini çok beğendiğini belirten Tanman, "Eskileri seyretmek çok güzeldi" dedi.