Fanatik gazetecinden Tunç Kayacı ve Necati Albayrak'a özel röportaj veren Aytaç Kara Trabzonspor'da şansızlıkların yakasını bırakmadığını belirtti.

Uzun süreli sakatlıkların kurbanı olduğunu belirten deneyimli orta saha, ''Oynadığım bütün takımlarda dolu dolu yaşadım hep, o yüzden hiç pişman olmadım. Her zaman bulunduğum ortamda mutlu oldum, gözüm hiç arkamda kalmadı. Çünkü hep elimden geleni yaptım. Her şeyimi verdim. Ayrıldığım hiçbir takımdan sıkıntılı gitmedim'' açıklamalarında bulundu. 

PARA ÖNEMLİ DEĞİL

Aytaç Kara açıklamasında: ‘’Bursaspor’dan ayrılırken kulübü federasyona vermeden 2 milyon TL’ye yakın bir para bırakarak ayrıldım. Bir açıdan bu da önemli. Kulübün altyapısından yetişmiş bir oyuncu bile lig biter bitmez Bursaspor’u federasyona veriyorken ben asla öyle bir şey düşünmedim. Bu benim yapımda yok. Şimdiye kadar hep öyle oldu. Eskişehir’de 500 bin TL bıraktım, Malatya’da 600 bin TL bıraktım. Trabzon’da 400... Hep fedakârlık yaparak ayrıldım. Bir kere bile bize fedakârlık yapılsın demedim. Benim için para önemli değil. Takım başarılı olsun, ben başarılı olayım, milli takıma gideyim diye bakıyorum hep.” diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden tecrübeli futbolcu, ''Ben hayallerimden ve hedeflerimden vazgeçmedim. Kendimi saha içinde ve saha dışında geliştirmek; her şeyiyle örnek bir sporcu ve futbolcu olmak istiyorum.'' dedi.