Antalyasporlu yıldız futbolcu Eto’o, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kulübü ziyareti sırasında, ikram edilen baklavayı geri çevirerek, “3 haftada 3 kilo verdim” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalyspor’u ziyaret etti. Çavuşoğlu, Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki ziyarette Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla bir araya geldi. Çavuşoğlu, futbolcularla tek tek tokalaşarak maçlarında başarı diledi. Ziyarette Çavuşoğlu’nun getirdiği baklava futbolculara ikram edildi.
Baklava ikramını geri çeviren Eto’o, yanında oturan Emrah’ın göbeğini göstererek, yememesi gerektiğini söyledi. Çavuşoğlu, Kamerunlu golcüye, “Türkiye’ye geldikten sonra kilo aldın mı?” sorusuna Eto’o, “3 haftada 3 kilo verdim” cevabını verdi. Çavuşoğlu, ardından yürüyerek Antalyaspor’un yeni stadına geçti. Statta incelemelerde bulunan Çavuşoğlu, çim üzerinde yürüdü. Çavuşoğlu, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’na penaltı atışları yaptı. Çavuşoğlu’nun ceketini çıkarıp, kundura ayakkabısıyla yaptığı plase vuruşlar ağlarla buluştu. Çavuşoğlu’nun penaltı atışlarını beraberindeki heyet cep telefonları ile görüntüledi. Çavuşoğlu, uzun zamandır futbol oynamadığını, golfe ağırlık verdiğini belirterek, başarılı penaltı atışlarının ardından futbola geri dönmesi gerektiğini de söyledi.
Penaltı atışları sonrası Çavuşoğlu, yedek kulübesi önündeki beton basamakların kaplanmasını talep etti. Beton merdivenlerin futbolcuların kramponları ile kayıp sakatlanmalarına yol açabileceğini söyleyen Çavuşoğlu, GHSİM İl Müdürü Hacıcaferoğlu’na bu bölümün kaplanması talimatını verdi. Çavuşoğlu, gerekirse yapım ücretini kendisi tarafından karşılanacağını kaydetti. Antalya’nın her yönüyle dünyada marka bir kent olduğunun altını çizen Çavuşoğlu, stadının da bu özellikte olması gerektiğini de sözlerine ekledi. Çavuşoğlu’na AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de eşlik etti.
(İHA)