Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında karşılaşacak olan Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor ligde 7. kez karşı karşıya gelecek.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak Antalyaspor mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Akdeniz temsilcisi ile Akhisar Belediyespor Süper Lig’de daha önce 6 kez birbirlerine rakip oldu.

ANTALYASPOR’DA ETO’O KADRO DIŞI
Hafta içerisinde Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk tarafından kadro dışı bırakılan ve altyapı takımıyla çalışmalarını sürdüren Samuel Eto’o zorlu maçta görev alamayacak.

SÜPER LİG’DE 7. KEZ
Daha önce 6 kez karşı karşıya gelen kırmızı-beyazlılar ile Akigolar, Spor Toto Süper Lig’de 7. kez karşılaşacak. İki takım ilk kez 2012-2013 yılında Spor Toto Süper Lig’de birbirlerine rakip olurken, Manisa temsilcisi sahadan Uğur Demirok’un attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Antalyaspor, oynanan 6 maçta rakibine karşı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, birbirlerine rakip oldukları 6 maçı da Süper Lig’de oynadı.

EN FAZLA 7 GOL ATILDI
Antalyaspor ile Ege temsilcisinin birbirleriyle oynadıkları maçlarda en fazla 7 gol atıldı. Akigoların Süper Lig’e çıktığı sezonun ikinci yarısında Antalya’da oynanan ve 4-3 Antalyaspor’un üstünlüğü ile sona eren maç en fazla gol atılan maç olarak kayıtlara geçti.

İki takım da birbirlerine toplamda 8 gol attı
Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan 6 maçta iki takım da birbirlerine toplamda 8 gol atma başarısı yakaladı.

ETO’O KADRO DIŞI, EMRE GÜRAL SÜPHELİ
Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk tarafından hafta içerisinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra kadro dışı bırakılan dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto’o, zorlu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan sağ ayağında sakatlığı bulunan ve takımdan ayrı çalışan Emre Güral’ın ise durumu maç saatinde belli olacak. Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen deneyimli orta saha oyuncusu Jean Makoun, Akhisar Belediyespor maçında formasına kavuşacak.

MUHTEMEL 11
Antalyaspor - Akhisar Belediyespor mücadelesi yarın saat 20.00’de Antalya Arena Stadyumu’nda oynanacak. Ev sahibi ekibin mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Fornezzi, Celustka, Diego Angelo, Motta, İnkoom, Makoun, Yekta Kurtuluş, Danilo, Serdar Özkan, M’billa ve Deniz Kadah."
(İHA)