Trabzon’un çok sevilen, yaptığı organizasyonlarla tanınan isimlerinden Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü’nde Koordinatör, Ziraat Yüksek Mühendisi Ali Çankaya-Tülin Çankaya çiftinin yakışıklı oğulları Mustafa Çankaya ile Yomra-Özdil eşrafının sevilen isimlerinden Hüseyin-Fatma Adanur çiftinin güzel kızları Esra Adanur,Aksular Otel’de aile arasında yapılan nişan merasimiyle evliliğe ilk adımı attı.

İki ailenin yanı sıra akrabaların katıldığı sade nişan töreninde genç çiftin yüzüklerini  iki dünür birlikte taktı. Yaptığı organizasyonlarla Trabzon’da geniş kitlelere ulaşan ve Egeli olması sebebiyle şehirde Trabzon-Ege köprüsü kuran Ali Çankaya yaptığı konuşmada evliliğin anahtarının  üç  S bir de G formülünden  geçtiğine işaret ederek  “Sevgi-Saygı –Sabır ve Güven. . Birbirinizi sevin, sayın, güvenin  ve güçlüklere karşı sabırlı olun. Ayrıca buradan herkes bu akşam tüm kurtlarını döküp çıkacak!” Diye konuştu.

Geç saatlere kadar süren nişan merasimi sonunda tüm davetliler kolbastıdan zeybeğe, horondan çiftetelliye kadar vur patlasın çal oynasın doyasıya eğlendi.

Mustafa ve Esra’yı tebrik ediyor evlilik yolunda mutluluklar diliyoruz.