Teknik Adam Fatih Terim Ve Başkan Mustafa Cengiz'den Taziye Mesajı

 Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve başkanı Mustafa Cengiz, İdlib'de ki hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yolladı. İdlib'de ki hain saldırı üzerine konuşan Başkan Cengiz, Türk Milleti'ne taziyelerde bulundu.

 Mustafa Cengiz'in Açıklamaları

 "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne desek boş. Bu acı durum karşısında bütün söylemler kifayetsiz ve yetersiz kalıyor. Galatasaray camiası olarak bu acıyı kalpten paylaşıyoruz. Bu coğrafyamızda Türk Milleti olarak bir çok badire ile mücadele ediyoruz.

 Türk Milleti'ni oluşturan Türkler, Lazlar, Çerkezler ve Kürtler ile birlikte bu badirelerin üstesinden geleceğiz. Bizler elbet bu kışı da atlatırız, ancak yediğimiz ayazı asla unutmayız. Türk Milleti'nin bu saymış olduğum koşullar içerisinde nasıl bir araya geldiğini, nasıl birleştiğini, nasıl kalpten ortak bir tepki vermiş olduğunu hepimiz görmekteyiz. Düşmanlığa sebep olan ayrılıkçı söylemler ve nefret söylemleri ülkemiz ve milletimiz tarafından kabul görmemiştir ve asla da kabul görmeyecektir.

 Bizim milletimiz her badirede hemen bir araya gelmekte, hızlı bir şekilde kenetlenmektedir, ortak bir milli tepki vermektedir. Bu bizi gururlandırmakta, bizim için milli bir gurur kaynağı olmaktadır. Sporun kardeşlik, huzur ve barış olduğunu hiç bir zaman unutmadan, bütün spor katmanlarını sevdiğimizi burada herkese ilan ediyorum, youwin ailesine de sporun destekçileri oldukları için teşekkürlerimi bildiriyorum ve buradan milletimize taziyelerimi iletiyorum. Başımız sağ olsun".

 Galatasaray'ın başarılı teknik adam Fatih Terim'de, İdlib'de hayatlarını kaybetmiş olan şehit Mehmetçiklerimiz için şu mesajı iletti.

 Galatasaray Teknik Adamı Fatih Terim'in Açıklamaları Şu Şekilde

 Sahaya çıkmakta mecbur olduklarını belirtmiş olan Fatih Terim, "Kötü zamanlardan geçtiğimizi belirtelim açıkçası. Baba anneler için evlatlarını kaybetmenin ne olduğunu, anlayabiliyorum, kalplerimizde de bu durumu hissediyoruz. Fakat biz de buraya gelip sahaya çıkıp oynamak mecburiyetindeyiz, çünkü işimizin bir parçası bu. Ülkemizde ki herkes gibi, bizde derinden üzgünüz. İnşallah kısa zamanda bir oluruz, bir bütün oluruz" dedi. 

 Daha fazla kayıpların yaşanmaması dileklerini belirten deneyimli teknik adam, "Umarım şehidimiz artık son olur, canı yanan, yaralı askerimiz artık son olur. İnsan üzülüyor, çoğu zaman çaresizlik içinde olduğu için daha çok üzülüyor. bizi teselli edebilecek tek bir şey var sa, o da şu an ülkemizin insanlarını her yaştan kesimiyle, her cinsiyle, her ırkıyla ve her bir takımın taraftarıyla 7'den 70'e bir olmasıdır. Bizi sadece sevindiren şey budur. Bu duruma destek olan başta youwin olmak üzere sitelere teşekkürlerimi iletiyorum, ve son olarak buradan tüm şehit ailelerine baş sağlığı ve yaralı tüm gazilerimize geçmiş olsun. dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.