Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Semih Özsoy Konuştu

Fenerbahçe’nin sezonun ilk yarısında oynadığı son maç olan Çaykur Rizespor müsabakası sonrası, Asbaşkan Semih Özsoy Rulet Siteleri  enteresan açıklamalarda bulundu. Özsoy, alınan galibiyet sonrası Fatih Terim ve Galatasaray’ı hedef aldı.

Semih Özsoy Neler Anlattı?

Semih Özsoy, maçtan sonra hakem ve Rulet Siteleri  ezeli rakibi hedef alan açıklamalarda bulundu. Son dakikalarda Jailson ile gelen galibiyet golüne şükreden Özsoy, karşılaşmada Vedat Muriç’e yapılan müdahalenin penaltı ve Gustavo’ya verilmeyen kartın renginin sarı olması gerektiğine dair görüş bildirdi. 

Çaykur Rizespor’un 25. Dakikadan itibaren 10 kişi oynaması gerektiğini söyleyen Semih Özsoy, hakem atamalarına dair tepkilerini de casino sürdürdü. Konu ile alakalı olarak, Fenerbahçe aleyhine atılan Tweetler olduğunu, bu tweetlerde hedef alındıklarını ve ezeli rakibi eleştiren Semih Özsoy, ‘’Biz adalet istiyoruz, hazır düzen ile şampiyon olanlar için ikinci yarı zor geçecek’’ şeklinde sözlerini tamamladı.

Semih Özsoy'un bu çıkışı, Galatasaray cephesinden yanıt bulacak mı bilinmez! Ancak, tartışmalı şekilde devam eden Galatasaray ve Fenerbahçe rekabeti, yüksek dozlu tartışmalar ile dineceğe benzemiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ligin ikinci yarısında daha büyük bir çekişme içerisine girmesi bekleniyor.